Valahogy le lehet rövidíteni a szoptatás idejét?
Figyelt kérdés
2 hónapos babám nagyon lusti szopizáskor. Általában egy órán át tart és nagyon sokszor alig eszik vmit 30-40 ml-t. Ez nagyon kevés ahhoz képest hogy átlagosan már 160-180-at eszik. Szóval egy óra leteltével ha nem elég, kénytelen vagyok tápszert adni, vagy lefejt tejet.2009. jún. 19. 11:10
11/12 anonim válasza:
11.47 vagyok . 10hónapos lesz és kb 2-3 hónapja rövidült ilyen gyorsra
12/12 anonim válasza:
Nekem is komótos volt eleinte, aztán begyorsult pár hete, most 11 hetes múlt. Szerintem idővel megjavulhat.
Ellenpélda: nővérem anno bealudt minden szopi közben bármit csinált anyukám, a végén rájöttek, hogy már éhezik, és soha többet nem is volt hajlandó szopizni, ma tápszeres lenne belőle :( Ilyen is van.
Napszaktól is függhet, hogy nem annyira éhes, esetleg próbáld kitolni az evések között az időt, és tényleg csak addig hagyd szopizni, amig érzed, hogy eszik, nem pedig nyammog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!