Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szemét vagyok ha 6 hósan el...

Szemét vagyok ha 6 hósan el akarom választani a babámat?

Figyelt kérdés
2009. jún. 17. 18:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
86%
Amíg a baba ragaszkodik a cicihez,addig igen,ha már ő sem igényli annyira,akkor fokozatosan nem az.
2009. jún. 17. 21:58
 12/18 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem a 6 hós rendben van, én pl vissza kell, hogy menjek dolgozni, akkor én is "szemét" vagyok, mert pénzt keresek a megélhetésünkre? :) Én egyébként nem értek egyet a mai végtelenségig szopiztatunk felfogással, bár én szeretek szoptatni, de 6 hósan már ehet a baba mást is, erősödik az immunrendszere is. Úgyhogy szerintem nem vagy "szemét".
2009. jún. 17. 23:30
 13/18 anonim ***** válasza:
79%
érdekes a kérdés, és érdekesek a válaszokra adott lepontozások is.Ha azt a választ kapod,hogy igen,akkor is,ha azt a választ,hogy nem akkor is.A kérdésedre a válaszok csak ilyen formán lehet megválaszolni,hiszen kérdő mondatot tettél fel.Ha a lekiismereted szeretnéd megnyugtatni akkor nem is akarod olyan nagyon elválasztani a babád,mert akkor nem igy kérdeztél volna.ha meg már eldöntötted és semmi lekiismereti kérdésed nincs akkor meg nincs értelme a kérdésednek.egyébként 6 hónap szerintem nagyon szép idő.Nagyon sokan nemtudnak addig szoptatni sajna.mi is 6 hósak leszünk és már ő sem akar szopizni,de én még bizony lefejem neki azt a tejcit,egye csak még azt amig van,és a napokba elkezdtük a hozzátáplálást is.Becsülöm az öszinteséged,hogy nem szeretsz szoptatni,bizony ilyen is van,ahoz képest kitartó voltál.5-ös.Szépen felnöttök majd igy is.sok sikert nektek.
2009. jún. 18. 11:19
 14/18 anonim ***** válasza:
59%

IGEN!!!bocsi,de ez az én véleményem!!!!!!!!!!

Az anyatej úgy változik,ahogy a baba igénye!!!!!

Szerintem ezzel mindent elmondtam!!!!

36hetes km

2009. jún. 18. 13:41
 15/18 anonim ***** válasza:
61%
nem vagy szemét, és meg is indokoltad, miért akarod ezt tenni. Én még csak pár hetes vagyok, tapasztalatom sincs a szoptatásban, de én előre óczkodom tőle, kiráz a hideg, ha a szoptatásra, mint arra gondolok, hogy a mellbimbómat beleteszem egy gyereknek a szájába. Különben én is ennyi ideig tervezek majd szoptatni, hogy hamar tudjon a szervezetem regenerálódni, a menzim beállni, mert kis korkülönbséggel szeretnénk a kistesót. És különben is (ahogy az előttem szóló akkurátusan kijelentette, hogy neki az a véleménye), úgy nekem az a véleményem, hogy a szoptatással olyan, mintha burokban nevelnénk azt a gyermeket. Hadd egyen más élelmiszert is, és nem gondolom, hogy bármi baja lenne a gyümölcs- meg zöldségpépektől.
2009. jún. 18. 14:34
 16/18 anonim ***** válasza:
76%

Ugyanmár, magányügyed hogy hogyan táplálod a gyermeked, úgyis megkapta a legjavát, ez is tök jó hogy eddig kitartottál.

Szóval nem vagy szemét:)

2009. jún. 18. 15:53
 17/18 anonim ***** válasza:
52%

Kiráz a hideg kedves válaszoló,ha arra gondolsz,hogy a mellbimbódat beleteszed a gyereked szájába?

Bocs,de ez a válasz teljesen ledöbbentett...

Hiszen ez a legtermészetesebb táplálási mód.Fura emberek vannak...Bocs,de tényleg ezen egy kicsit fennakadtam.

2009. jún. 18. 17:28
 18/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok választ!

Szóval itt is az a többség véleménye, hogy nem gáz már iyenkor. Igen bevallom, hogy van egy kis lelkiismeretfurdalásom de szerintem csak azért mert mostanság ez a sokáig szoptatunk a "divat" és mindenhonnan ez folyik. Amit én nem ellenzek csak nem szeretném és úgy érzem, hogy a babám sem. Különben talán azért nem szeretek szoptatni mert rabnak érzem magam.:/ Ez most biztos furcsán hangzik de ezt érzem nem tehetek róla pedig imádom a kislányom, bármit megtennék érte. Olyan mintha össze lennénk kötve vagy nem tudom. De érdekes mert amikor meg más kezében van minden bajom van, féltékeny vagyok rá és mégis...na mindegy. Ez az én agybajom de biztos van még rajtam kívül aki így érez. Köszönöm mégegyszer a véleményeket, jobban érzem magam

és én nem pontoztam senkit!!

2009. jún. 18. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!