Mikor melyik mellemet kell fejnem?
Figyelt kérdés
Azt a mellemet fejjem amelyiket szopta, vagy mindig a másikat?2009. jún. 16. 17:40
1/6 anonim válasza:
Én úgy tudom mindkettőt kell, ki kell fejni a maradékot, mert különben begyulladhat.
2/6 anonim válasza:
Én úgy fejtem szaporítás céljából,hogy szopi után az aktuálisat,tehát a maradékot.Aztán 3 ó múlva másik ciciből szopi,azután megint fejés.Ezzel ugyanazt a melledet több inger éri,ettől fog több termelődni.A kórházban még mindkettőt fejtem 3 ó-ként,pár napig,amíg egy mellből eleget nem evett.
3/6 anonim válasza:
Milyen célból akarod fejni a melled?
4/6 anonim válasza:
Szerintem mindig azt amelyikből evett,legalábbis én így csináltam!
8hós baba anyukája
5/6 anonim válasza:
azt, amelyikből etettél, hogy teljesen kiürüljön és biztos ne gyulladjon be, valamint a kiürítés nagyobb tejtermelésre serkenti a mellet, így fokozatosan növeli a tej mennyiségét
6/6 anonim válasza:
Amelyikből etettél. Illetve ha két mellből szoptatsz, akkor abból, amelyikkel kezdte az evést. Következő kajánál fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!