Milyen gyakran kell fejnem?
Szoptatás, fejés előtt a melegvizes borogatás segít megindulni a tejnek. Utána hidegvizes borogatás - de ezzel csak nagyon óvatosan, mert el is apaszthatja a tejet.
Kitartás, hamarosan beáll a kereslet-kínálat.
Jujj totál átérezlek.
Nekem is volt ilyen fájós időszakom, de nem az elején. Nem feltétlen fáj nagyon ennyire eleinte. Lehet érezni mikor belövell, olyankor feszít, de ez elmúlik.
Ha lázas is vagy, vagy piros a melled, akkor orvoshoz kell vele menj, lehet gyógyszert is kell szedj, úgy begyulladtál.
Nekem is egyszer volt, hogy csak bedugult, de azt hittem belehalok. Nem hogy fejni, de hozzáérni is őrült fájdalom volt. Viszont muszály volt, nekiestem, és kifejtem géppel, és majd besz.rtam közben, viszont egyszercsak mintha kihúzták volna a dugót elkezdett ömleni, és kijött az összes.
Ilyenkor amit én csináltam ez vált be legjobban, egy hűtőtasakot felmelegítettem azzal borogattam, (nem hül ki, mint egy ruha, nem kell cserélgetni rajta lehet hagyni darabig)és utána fejtem.
Nappal én 3 óránként fejtem, biztos akartam, hogy beinduljon, legyen sok, lett is fagyasztottunk, kidobtunk a végén. Éjjel is kétszer minimum fejtem.
Nekem bevált bár melós volt nagyon, de én annyira akartam anyatejet adni, hogy nekem megérte az idő, a nem alvás stb.
Én a 3. héten kezdtem a fejést, addig csak kinlódtunk a gyerekkel. Szóval megszerettem, mert mindig tudtam mikor mennyit evett. Második gyerekünknél első héten próbáltuk a cicizést, ő sem szívott erősen, és átálltam a gépi fejésre.
De a táp is megteszi, azért van, ne idegeld magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!