4 hónapos volt pénteken a kislányom. Létezik, hogy ennyire nem érezném, hogy van tej a mellemben? Ti teltnek érzitek a melleteket?
A mérleget mindenki ellenzi mert ha méred tutu agyalni fogsz,hogy keveset/sokat evett.Viszont...
Én megfogadtam,hogy nem veszek mérleget de ezt csak 4-5 hétig bírtam ki.Pont azért amiket leírtál:üres mellek,a kicsi az öklét szívta....Folyton aggódtam,hogy biztos nincs tejem.Ez annyira kikészített,hogy szinte elapasztottam.Megvettem a mérleget és tényleg keveset evett a babám,elkezdtem fejni/szaporítani és úgy bedurrant a cicim,hogy kő kemény lett és minden szopinál spriccelt a tejem.
Nekem megnyugvás volt a mérleg utána és nem idegesítettem azon magam,hogy vajon jó e lakott a kisfiam.
idővel nem duzzad már a mell, nem a tej csökken, hanem a nyirokrendszer nincs megduzzadva.
ha nyugodtan, elégedetten alszik, akkor ne aggódj!
megnyugtatásul havonta vidd el a védőnőhöz mérni.
Kb. 4 hónaposan változott meg az én mellem is, hogy már nem volt bedurranva.
Ha elég neki, kiegyensúlyozott, szépen hízik, akkor ne aggódj!
Ha szépen gyarapszik akkor minden rendben.
Meddig fejtél?Én 3-4 hétig fejtem 2 óránként,éjjel is.Volt,hogy csak 10-20ml de volt olyan is amikor kicsit több vagy akár semmi nem jött belőle de akkor is fejtem.Nekem így indult be,ja és szedtem homeopátiás bogyót/szerintem az sokat segített/.
A harmadik dolog ami még eszembe jutott az az,hogy azért nem kemény a cicid és nincs több tej benne,mert ráállt a kereslet-kínálatra.Pont annyit termel amennyire a kicsinek szüksége van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!