Reggel fejek csak, (a nem szívott cicit), rakom el a fagyóba. Párom elutazik 1 hétre, gond ha nem fejek addig? Nem lesz kevesebb a tejem?
Figyelt kérdés
Szüleimnél leszünk, itthon sterilizáló van, de anyáéknál nem fér be a mikróba, nincs kedvem forralgatni. Meg már telik nagyon a fagyó is, lassan nem tudom hova rakni. (Majd a régiket kidobom, ha már nem lesz helyem)2009. jún. 14. 12:50
1/2 anonim válasza:
hát, én soha nem fejtem, és nem volt gondom, szerintem nem lesz gond, de azért a mellszívót vidd magaddal, hátha kell
2/2 anonim válasza:
Ha gondolod, van folyékony fertőtlenítő, egy tálba víz+ a szer és beleteszed a mellszívót. Én mindig azzal csináltam.
Én nem kiönteném a régit, hanem naponta 1-szer a babának cumisüvegből, vagy kiskanállal a gyereknek adnám és helyette fejnék, így frissre cserélheted a régi tejet.
De ha nem szívod le, akkor se lesz gond, max. kellemetlenül feszülni fog a melled, amíg a gyerek le nem szívja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!