Nagyon picik a melleim (65A), így is fogom tudni szoptatni a babám? 18hkm
Ti tudjátok, hogy ez mekkora mellméret? Nekem 70A-s a mellem és innen kezdődik a számozás, de nekem is nagyon nehéz melltartót kapni, mert ez a méret is ritkán van.
Igaz, hogy nincs közvetlen összefüggés, de neked extrémen kicsi melled van. Nem akarnék tippelni semmit. Csak én is írtam ki anno ehhez hasonló kérdést, engem is megnyugtattak, hogy minden ok. Nem is gondoltam olyan variációra, hogy nem mehet. La leche liga honlapján is az van, hogy a nők 99%a tud szoptatni. Aztán nagyon nagy csalódás és fájdalom volt, mert nem sikerült, kevés volt a tejem. Ezt a kevés tejet viszont sokáig tudtam adni a babának.
Nem azért jöttem, hogy leromboljam a kedved. Csak annyit akarok mondani, hogy tapasztalat szerint van összefüggés, még ha nem egyenes arányos is. És, hogy nem kell lemondanod róla előre, de ne is éld 100%ban bele magad, nehogy úgy járj, mint én.
Terhesség alatt se nőtt a melled? Most is ekkora?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!