Ha kicsik a melleim, igy a terhesség alatt is alig nöl, akkor fogok tudni szoptatni? Vagy ez nem ettöl függ?
Figyelt kérdés
2009. nov. 28. 10:11
2/7 anonim válasza:
Nem ettől függ. Kis mellnek is lehet jó tejtermelése és egy nagynak is rossz. Ha nő, akkor a terhesség végén fog jelentősebben.
3/7 A kérdező kommentje:
35 hetes vagyok
2009. nov. 28. 10:23
4/7 anonim válasza:
ezzel a gondoddal nem vagy egyedül nem igazán nagyok a melleim söt és nem is nöttek épp anyukámnak mondtam hogy hogy fogom szoptatni a picit?,a párom meg csak örül hogy nem nagyok!4pedig reméltem hogy nagyobb lesz:)29+5hetes
5/7 anonim válasza:
Az enyém sem nőtt terhesség alatt, amikor beindult a tejtermelés 2-3 napig volt nagyobb, aztán újra kicsi lett, 8 hónapja szoptatok. Talán annyi hátrányunk van a nagymellüekkel szemben, hogy mi nem tudunk sok tejet raktározni, így amíg hozzá nem tápláltam, bizony 2 óránként szoptattam.
6/7 anonim válasza:
Nekem sem lett nagy mellem a terhesség alatt( a kosár méretem B-ről C-re nőtt, és 75-ről 80-ra). De minden nap majd 0,5 litert fejtem le. Már több mint 10 hónapja szoptatok és bizom még van hogy most is sok a tejem. Igaz már mást is eszik, de éjszaka csak cicizik és reggelre még mindig sok tejem van sokszor. Ne aggódj nem lesz gond.
7/7 anonim válasza:
Anyukam annak idejen 85 A-s mellel beranya is volt mellettem annyi teje volt. Szoval kismelluek is tudnak rengeteg tejet termelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!