Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért nem lehet a pasztörizált...

Miért nem lehet a pasztörizált női tejet lefagyasztani?

Figyelt kérdés
Anyatejgyűtőből hozzuk a tejet és a jövő héten egyik nap semmiképp nem tudunk menni érte, át kell adnom másnak. Most viszont van annyi, hogyha lefagyaszthatnék, be tudnánk osztani. Miért nem lehet?
2009. jún. 13. 23:17
 1/10 anonim ***** válasza:
Talán mert már le volt fagyasztva és nem jó ezt megismételni. Gondolom megromlik... a babád egészsége a legfontosabb. Nem tudja vki elhozni nektek?
2009. jún. 13. 23:23
 2/10 A kérdező kommentje:
Elutazunk, megmutatni a babát a dédiknek, már majdnem 4 hónapos és még nem látták. Csak mi élünk Pesten, nincs, akit elküldhetnék érte, csak 2 - 4 között lehet érte menni, az minden dolgozó ismerősömnek korán van. :(
2009. jún. 13. 23:29
 3/10 anonim ***** válasza:

Szerintem le lehet fagyasztani.

Az ottani dolgozóm mondták, hogy nem lehet? Ha meg most van annyi, hogy elég lenne, akkor mindig arégiből adju neki, míg el nem fogy. Így tudsz utolsó napra hagyni, ami nem aznapi lesz, de friss, és így le sem kell fagyasztani.

2009. jún. 14. 09:22
 4/10 anonim ***** válasza:
Hova utaztok? Ott nincs anyatejgyűjtő?
2009. jún. 14. 09:23
 5/10 A kérdező kommentje:

Az elején mondák egyszer, hogy ne fagyasszam le. Amúgy a pasztörizálás után 2 hétig nem romlik meg hűtve tárolva, de sűrűn már 1 hét is eltelik, mire hozzánk kerül.

Nem értem, miért nem lehet, a normál tejet is néha lefagyasztom, és annak felengedve semmi baja...De persze eddi betartotam. NEm fagyasztottam le.

Vidékre utazunk, ott is van gyűjtő, de ott nem vagyunk jogosultak felvenni. Így is alig tudják összevadászni a megfelelő mennyiséget egy - egy helyen, mertkevés a ejadó anya és sok a rászoruló. Ott nem tudnának az igényemmel mit kezdeni. Ez lakóhely szerinti eloszlásban működik csak.

2009. jún. 14. 17:59
 6/10 anonim ***** válasza:

Azér kérdeztem, mert nekem van tejem és tudok adni, va véletlenül felénk jöttök:)

Én vidéki vagyok.

Én is adtam le anyatejgyűjtőbe , nem is kevés mennyiséget.....

2009. jún. 15. 08:33
 7/10 anonim ***** válasza:

Egyébként még mindig azt mondom, hogy le lehet fagyasztani...

Előző vagyok

2009. jún. 15. 08:33
 8/10 A kérdező kommentje:

Ezek után azt kell mondjam, hogy nagyon irigyellek! :)) Tudod én is adnék le, ha sok tejm lenne... (De olyan életmentő gyógyszert szedek, hogy a gyerekorvos nem is engedte meg, már a próbálkozást se) És köszönöm neked minden rászoruló anyuka nevében... Mindenki azt hiszi, hogy nem akarok szoptatni, pedig alaposan meggyötört a lelkiismeret furdalás, hidd el! És mindig meg akartam köszönni egy ilyen anyukának, úgyhogy engedd ezt most meg nekem!

Ezek után ha Pécsen laknál, az maga lenne a csoda! :)) Mert még meg is venném!

2009. jún. 15. 22:42
 9/10 anonim ***** válasza:
Pécs mellett lakom, és a párom minden nap jár Pécsre dolgozni......
2009. jún. 16. 08:10
 10/10 A kérdező kommentje:
Írtam privit! Hát ilyen nincs...ez csoda! :)))
2009. jún. 18. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!