Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » A sárgabarackot pici babámnak...

A sárgabarackot pici babámnak héjával vagy anélkül pürésítsem? Hogyan érdemes lefagyasztani (egészben v. pürésítve, héjával, anélkül)?

Figyelt kérdés
2010. aug. 2. 08:47
 1/4 anonim ***** válasza:

nagyban függ attól hogy mekkora lesz a baba amikor enni fogja:


ha még kicsi: megmosod kimagozod és úgy pürésited esetleg kis darabokra vágod hogy eszegethesse is ha már lesz foga.


ha nagy: elég megmosni és magozni felezve fagyasztható.

2010. aug. 2. 08:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:

Még kezdők vagyunk, most kezdünk kóstolgatni, de mivel imád minden új ízt, szeretnék télire sokféle dolgot elrakni neki.


Tehát a héját sosem kell leszedni. És pl. az almának a

héját le kell-e szedni a püréhez?

2010. aug. 2. 09:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Én mindig leszedem a gyümölcs héját.
2010. aug. 2. 09:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

Szedd le a héját szerintem, mixerrel vagy valamivel törd össze, ha kell, kicsi vízzel, és tedd jégkockatartóba. Ha megfagyott, a kockákat vedd ki, tedd át egy zacskóba. Egy kocka pont szuper joghurtba, tejfölbe, két kocka szósz hús mellé, mehet majd később palacsintára, turmixba, ráadásul nagyon gyorsan.

A sima, héjas, magozott barackot nekem nem szerette mélyhűtve, de az is jó, pürét felengedés után is csinálhatsz.

2010. aug. 2. 09:40
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!