A sárgabarackot pici babámnak héjával vagy anélkül pürésítsem? Hogyan érdemes lefagyasztani (egészben v. pürésítve, héjával, anélkül)?
nagyban függ attól hogy mekkora lesz a baba amikor enni fogja:
ha még kicsi: megmosod kimagozod és úgy pürésited esetleg kis darabokra vágod hogy eszegethesse is ha már lesz foga.
ha nagy: elég megmosni és magozni felezve fagyasztható.
Még kezdők vagyunk, most kezdünk kóstolgatni, de mivel imád minden új ízt, szeretnék télire sokféle dolgot elrakni neki.
Tehát a héját sosem kell leszedni. És pl. az almának a
héját le kell-e szedni a püréhez?
Szedd le a héját szerintem, mixerrel vagy valamivel törd össze, ha kell, kicsi vízzel, és tedd jégkockatartóba. Ha megfagyott, a kockákat vedd ki, tedd át egy zacskóba. Egy kocka pont szuper joghurtba, tejfölbe, két kocka szósz hús mellé, mehet majd később palacsintára, turmixba, ráadásul nagyon gyorsan.
A sima, héjas, magozott barackot nekem nem szerette mélyhűtve, de az is jó, pürét felengedés után is csinálhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!