Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Lehet, hogy utálja a tejem a...

Lehet, hogy utálja a tejem a babám?

Figyelt kérdés
ahogy a szajahoz er a tej, akar uvegbol, akar cicibol, uvolt. Csak feher zaj mellett lehet etetni. Letezik, hogy nem izlik neki a tejem?

2012. márc. 17. 19:41
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Fehér zaj? Az mi?
2012. márc. 17. 20:10
 2/17 anonim ***** válasza:
Mennyi idős a babád?
2012. márc. 17. 20:18
 3/17 A kérdező kommentje:

3 honapos.

Feher zaj pl. porszivo, hajszarito, monoton zugas.

2012. márc. 17. 20:25
 4/17 anonim ***** válasza:
Az én lanyom sem szerette az anyatejet sajnos. :( Így ő tapszert kapott, azt szo nélkül ette, izlett neki nagyon.
2012. márc. 17. 20:58
 5/17 A kérdező kommentje:
Utolso, nalad hogy nyilvanult ez meg? Mit csinalt a lanyod, hogy ezt gondolod?
2012. márc. 17. 21:06
 6/17 anonim ***** válasza:
Szerintem ha nem szeretné a tejet, zaj mellett sem kellene neki. Már gondja lehet. Amikor szoptatni próbálod, nem hallhat valami irritáló hangot, amit ha elnyom a zúgás, megnyugszik?
2012. márc. 17. 21:07
 7/17 anonim ***** válasza:
*máS gondja (bocs)
2012. márc. 17. 21:08
 8/17 A kérdező kommentje:
Nem, nincs semmi ilyesmi. :-(
2012. márc. 17. 21:41
 9/17 anonim ***** válasza:
Az enyémnek sem kellett :( még ha cukrot kevertem bele sem.Bezzeg a büdös,undorító ízű tápszert ette :(
2012. márc. 17. 22:06
 10/17 xStefix ***** válasza:

Nem utálja a tejed, hanem inkább szopási sztrájkban van.

(Nincs olyan, hogy utálja az anyatejet egy baba, akkor az a baba csúnya szóval élve "életképtelen" lenne, gondolj bele... Genetikailag úgy vannak kódolva a picik, hogy szeretik a tejet, sőt.)

Kérdező, ha ez tartósabb állapot nálatok, akkor nem hiszem, hogy a tejed ízével lenne gond (bár ez egyébként megeshet néha, ha valami olyat eszel). Sokkal inkább valami zavarja a babádat, ami szoptatás/etetés közben történik, ezért csinál így. A zajon kívül én még az üvegre gyanakszom.... nem lehet, hogy cumizavarból indult ki a dolog?

2012. márc. 18. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!