Előtej van, lesz rendes tej is?
Figyelt kérdés
32 hetes kismama vagyok,előtejem van elég bőségesen már a 24.héttől.Minden nap van,és magától is folyik,már most hordok melltartóbetétet.Valószínű hogy hamar beindul majd szülés után a tejem?Vagy nem jelent semmit?2009. jún. 11. 20:02
1/7 anonim válasza:
Állítólag nincs összefüggés az előtej és az anyatej mennyiséges között, de szerintem mindenképpen jó jel, hogy van előtejed.
2/7 anonim válasza:
Nekem a 27. hét óta van, én is reménykedek. Mirigyállományod biztos ok, de állítólag mennyiségileg nem jelent semmit.
3/7 anonim válasza:
összefüggés nincsen, de nagyon jó, hogy van bőven előtejed. ugyanis sokkal több a tápanyag benne, mint az utána beinduló tejben:-) de ne aggódj, biztos, hogy megindul a tejtermelésed!
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. jún. 11. 20:10
5/7 anonim válasza:
Nekem 2 gyerekem van, egyiknél sem volt szülés előtt előtejem mégis rengeteg tej lett utána.
Sztem nincs összefüggés.
Elsőt 11 hónapig szoptattam a második baba most múlt 11 hós és reggel este szopizik.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi!
Akkor ezek szerint majd csak később derül ki.Hát szurkolok...
2009. jún. 11. 20:27
7/7 anonim válasza:
Bízz Magadban! Lesz tejed! Punktum! :)
Boldog pocakosodást!
4 hós kispasi anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!