Hogyan lehet laktatóbbá tenni a tejet?

Pont most olvastam, hogy mennyi mindentől függ, hogy mekkora a zsírtartalma a tejnek. Pl ha gyakrabban szopiztatsz, zsírosabb a tejci, ha hagyod, hogy kiürítse a babó a mellet, akkor is zsírosabb tej megy bele, függ attól, hogy "első" vagy "hátsó" tej, stb...
Egy másik kérdező (pár kérdéssel lejjebb, a "tévhit") válaszai között van egy nagyon jó link, javaslom, olvasd át! Egy csomó mindent megtudhatsz belőle, a tápértékkel kapcsolatban is.

második vagyok
A babáám 3 hós, csak szopik, akkor amikor kér.
Éjjel van hogy felkel enni, de kezd átállni a hajnali evésre.
Egy ciciből eszik, azt jól kiszívja.
De nem gyarapszik annyitt, amennyit az említett cikkben írnak (0-4 hónap között: heti 150-250 gramm), inkább 120-130 grammot hetente.
Nem kap (próbáltam, nem kéri) sem teát, sem vizet.
Ezért nem értem, hogy akkor mi van, neki ez jó, ha az én tejem ilyen?

azt nem értem,hogy volt olyan hogy éjszaka már 6-8 órát kibírt evés nélkül, most meg kell 3 óránként éjszaka is ugyanúgy mint nappal.
egyébként köszi mindenkinek:)

A enyém is sűrűn eszik nappal, éjjel viszont, ahogy írtam, kezdi kibírni hajnalig.
11:13-as
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!