A gyümölcsöt mivel lehet laktatóbbá tenni, hogy több időt kibírjon következő kajciig?
Figyelt kérdés
9-10 körül eszünk gyümit. Kb 170g-ot, és általában 12:30-kor ebédelünk, de nem mindig bírja ki.2009. jan. 18. 10:43
1/7 anonim válasza:
Én babakekszet szoktam belerakni úgy szerintem laktatóbb.
2/7 anonim válasza:
Tejpéppel is lehet adni (na az jó laktató szerintem).
3/7 anonim válasza:
Szia!Én is idáig babakekszet raktam bele,de nem tartom túl egészségesnek,így most vettem bioboltba Köleskását.A Holle gyárt teljes kiőrlésű gabonákból pépeket,van ami gluténmentes(ez is).Tegnap adtam először,reszelt almába keverve,és jónak bizonyult,megette:)
4/7 anonim válasza:
Én kekszport tettem bele, vagy még amit nagyon szeretett a fiam az az volt, ha főtt rizzsel turmixoltam le a gyümölcsöt.
5/7 anonim válasza:
nálunk a babapiskóta vált be, nem sok, egy fél is elég bele,( én 7 hós manóm annyit eszik) de egy egésztől sem fog már most "elhízni"
6/7 anonim válasza:
Szió!
Én is főtt rizset szoktam beleturmixolni vagy főtt gesztenyét (nem gesztenye massza!!!).
Zita
7/7 anonim válasza:
Ha kekszet tettem bele, akkor nem ette meg a gyümit, de elrágcsált legalább kettőt a gyümizés közben. Ha összekeverve nem eszi meg próbáld így
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!