Más olyan baba is van, aki 15 hósan akár kétóránként szopik?
Figyelt kérdés
2012. febr. 20. 08:14
1/4 anonim válasza:
Az én kisfiam ilyen volt. Így utólag azt mondom, hogy sajnos. A túlzott tejfogyasztás ugyanis gátolja a vasfelszívódást. Szóval nem árt, ha van olyan étkezés, ami után legalább 2 óráig nem iszik tejet.
2/4 xStefix válasza:
Tehéntejre gondoltál a válaszban?
Egyébként kicsit meglepődtem és utána is kérdeztem a szakiknál "önszorgalomból", érdekel, hogy ők mit mondanak.
3/4 anonim válasza:
nyilván nem tehéntejre gondoltam, mert szoptatásról van szó.
Én úgy tudom, hogy az anyatej is gátolja a más forrásból bevitt vas felszívódását. Az anyatejben lévő vas pedig nem elég.
De azért érdekel, hogy te mire jutsz.
4/4 A kérdező kommentje:
Erről a vasas dologról én sem hallottam még. Lett valamilyen problémája tőle a kicsidnek?
2012. febr. 20. 14:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!