Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Több gyerekes Anyukák, hogy...

Több gyerekes Anyukák, hogy fejtetek a második babának?

Figyelt kérdés
Az elsőnél minden szopi után fejtem. A másodiknál Ti fejtetek, tudtatok fejni?
2012. febr. 17. 15:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Igazából én nem fejtem egyiknél sem. Minek is? Jól működik a szoptatás, nem kell fejni. 9 hós a fiam, és nincs gond. Szerintem baromság ezzel pluszba bajlódni, ha minden ok.
2012. febr. 17. 16:23
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az elsőnél előre kellett fejnem minden szopi előtt fél évig!Erős tejleadó reflex miatt!

Az ölembe vettem Ő nézte ahogy fejek vagy 70-100 milit aztán megkapta!Ez max 1,5-2 perc volt,így szerintem ez most a másodiknál is bele kell hogy férjen!

2 éves kislány és 28hetes pocakcsajszi anyuja

2012. febr. 17. 19:40
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Betti válasza:

Második gyermekem születése után anyatejleadó is voltam,16 hónapig fejtem 2 gyerek és szoptatás mellett napi 800-1200ml-ket,ráadásul kézzel...

2012. febr. 17. 21:08
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nekem az elsőnél a fejés egyrészről a szaporítást is működtette, mert egyébként nem volt túl sok tejem, meg egyetemre jártam, és úgy gondoltam, inkább anyatejet kapjon 1-1 délután, mint tápszert.

2012. febr. 18. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!