Kismamik, mit tesztek ha híztok a szoptatás allatt?
Figyelt kérdés
2012. febr. 16. 12:56
1/8 anonim válasza:
Én semmit nem tettem. Szülés után 10 hónappal nyertem vissza a szülés előtti súlyom!
2/8 anonim válasza:
Én sem tettem semmit. Amikor abbahagyta a szopit (fél éves korában), elkezdtem fogyózni és tornázni, és 5 hónap alatt lement 20 kiló. Kevesebb lettem, mint teherbe eséskor.
3/8 anonim válasza:
Egyenlőre semmit. Majd ha már nem szopik a kislányom, elkezdek fogyózni. 6,5 hónapos, eddig 4 kilót híztam.
4/8 anonim válasza:
rengeteget híztam. tenni semmit nem merek, mert minden csepp tejért küzdünk. eddig ha bármit ki akartam iktatni, azonnal apadt...
5/8 sumergo válasza:
Először sokat fogytam, majd nagyon nagy étvágyam lett az utóbbi időben. Meg tudtam volna enni egy fél lovat is. Biztosan híztam is, de nem vagyok az a mérlegre állós típus, sose voltam az. Most meg pláne nem, mert nem igazán lehet fogyózni szoptatás alatt. Most viszont újra elkezdtem enni az Elevitet, mert jelek vannak a vitaminhiányra, és azóta nem viccelek, fele annyit eszek, mit előtte. Szóval lehet, hogy tényleg vitaminok, és nyomelemek hiányoztak, és azért lett farkasétvágyam.
6/8 anonim válasza:
Én eddig a szerencsések közé tartozom mert én fogyok és már kevesebbet mutat a mérleg mint terhesség előtt,de ha híznék addig biztosan nem tennék semmit amíg szoptatok.
7/8 anonim válasza:
Én az édességet próbálom minimálisra csökkenteni, a teát cukor nélkül fogyasztom, és nagyon sok ásványvizet is iszom mellé. Így megállt a hízás.
8/8 anonim válasza:
Én nagyon lesoványodtam szoptatás alatt, sokkal kevesebb voltam mint teherbeesés előtt. 45 kg. Miután abbahagytam a szoptatást híztam 10 kilót. De én így jól érzem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!