Csináltatott valaki szülés-szoptatás után mellfelvarratást?
Szia, én megcsináltattam. Nem felpumpálás, hanem mellfelvarrásom volt. Nekem is olyasmi melleim voltak mint neked, talán átlagosnál nagyobb, de nem lógtak, viszont a méretéből adódóan, törvényszerű volt, hogy lógni fognak. Ahogy te mondod két aszott szilva.
Tulajdonképp a felesleges bőrt kivágják, és az emlőállományt visszahelyezik az eredeti helyére. Engem altattak, akinek picike mellei vannak, azt helyi érzéstelenítéssel is meg lehet csinálni. Úgy csinálják, hogy a bimbóudvart teljesen körbevágja, a mell alatt és a hajlatnál ejtenek vágást. Ezt valahogy felszedi ( a bőrt)és utána az emlőállományt úgymond raffolják , új formát ad neki, ezek felszívódó öltések. Ha kell, kissebíti a bimbóudvart is. Utána ilyen hevederszerű akármikkel rögzítik a mellet, hogy ne húzza magát súlyánál fogva, úgy néztem ki mint egy felszerszámozott ejtőernyős.:)))Fél évig nagyon erős sportmelltartót hordtam, nem ugráltam, nem sportoltam. Mondjon akárki akármit, nekem igenis trauma volt, hogy egy gnómot láttam a melleim helyén. NEm fogod megbánni, csak neves klinikát válassz.
Elküldenéd nekem is a címet?Nagyon érdekelne.
Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!