4 hónapos baba hogy eszik kiskanállal tejpépet? Mennyit evett meg nálatok elsőre, s milyen fajtát adtatok?
Figyelt kérdés
Szopik a babám, de etetések után ordít, még éhes. Gondoltam adok neki tejpépet délután.2009. jún. 3. 13:29
1/3 anonim válasza:
lehet hogy már nincs lég tejcsid.használj babamérleget így megtudhatod hogy elég a neki a tejcsid.mérd meg szopizás előtt és után.szerintem 100-150 ml között kell ennie,azért írtam ilyen nagy eltérést mert minden babának mások az igényei.a téjpép az nekünk bevált a milupa vaniliásat próbáltuk ki először és izlett neki.nekem a dobozra előírt adag felét ette meg először.ha tényleg nincs elég tejed pótolhatod neki tápszerrel is.az első kanalas evésnél biztos ügyetlen lesz de ne add fel majd megtanulja.
2/3 anonim válasza:
Én az éjszakai egyre sűrűbb kelések miatt kezdtem neki adni tejpépet a fürdés előtt - utána még maradt a szopi. Milupa Jó éjszakát banános tejpéppel kezdtük, rögtön nagyon ügyesen evett kanállal. Ekkor 3 hónapos + 3 hetes volt. Ja, kb. 1/3 adagot evett meg az elején, most 6 hónapos, de még mindig nem eszik meg egy egész adagot, max. 2/3 - 3/4-et.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2009. jún. 4. 10:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!