Melyik a legkenyelmesebb pozicio szoptataskor, azaz milyen uloalkalmatossag a legjobb hogy a baba es az anyuka se faradjon el?
Figyelt kérdés
2009. jún. 2. 18:11
1/10 anonim válasza:
Nekem fekve a legkényelmesebb.Az elején nekem ülve sehogy sem esett kézre.Mostmár ha muszáj,ülve is megy,de a babám már 7 hónapos.
2/10 anonim válasza:
En negy honapig szoptattam, az elejetol fogva fekve. Nekem igy nagyon kenyelmes volt igy nem is probaltam soha mas poziciot.
3/10 anonim válasza:
En 10 honapig szoptattam de vegig fekve.Ulve nekem nem ment,de ha muszaly volt pl.autoban akkor valahogy megbirkoztam az ulve szopiztatassal is.
4/10 anonim válasza:
én is fekve szoktam szoptatni, nagyon kényelmes mindkettőnknek és így szépen el is alszik a végén, nem kell mozgatni, csak felkelek és hagyom aludni a saját matracán
5/10 anonim válasza:
Nálunk a szobájában van egy kényelmes fotel, illetve a nappaliban a kanapén. Mindkettőnek frankó karfája van, arra teszek vagy párnát, vagy szopis párnát, nekünk így jött be.
6/10 anonim válasza:
Amíg kicsi volt, én is fekve szoptattam. A védőnő erősködött, hogy így nem lehet, és betett valami pozícióba, vagy 3 párna volt a gyerek alatt, meg alattam is. Hát, egyedül ezt nem tudtam megcsinálni, csak ha a férjem pakolta be alánk a párnákat. De kb. fél éves korától ülve is jó, mert már elég nagy, és ha belefektetem az ölembe, eléri a cicit, nem kell alátámasztani.
7/10 anonim válasza:
Csak ülve tudok szoptatani, fekve nem megy.
Fiammal is így csináltuk (21 hónapig szopott), most a láynomat szopatatom 3 hónapja, de csak így megy.
8/10 anonim válasza:
Főként fekve, de amikor ülve szopizik, akkor alá teszek egy díszpárnát (kika ágy), amely nagyobb, mint ő, de nagyon puha és könnyű párna és legtöbbször így el is alszik.
9/10 A kérdező kommentje:
Es nem kell bofizzen ha el is alszik?
2009. jún. 3. 13:07
10/10 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Látod, ezen már én is gondolkodtam. De amikor felébred és felveszem, mindig sétálok vele és van amikor kijön akkor 1-2 büfi.
Most 5 hónapos, azért nem mindig alszik el szopi közben, de eddig nem volt gond belőlle.
Nekem nincs szívem felkelteni az az igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!