Fog fájásnál vehet be algopyrint? Ha igen mennyit? Szoptatok még
A betegtájékoztató ezt írja:
Terhesség során, elsősorban az első három hónapban és a terhesség utolsó 6 hetében, csak különösen indokolt esetben, fokozott orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható. Szoptatás ideje alatt az alkalmazása nem javasolt, mivel kiválasztódik az anyatejbe.
Szóval én nem venném be.
Szió!
Én császáros voltam. Fájdalomcsillapításra végig algopirin injekciót kaptunk. Az orvos azt mondta ezzel nem ártok a babának! Ha tényleg annyira fáj szerintem nyugodtan bevehetsz egyet!
Szió!
Én is szoptatok, és ma hajnalban iszonyatos fejfájással ébredtem. (3órától 9-ig majd megőrültem, úgy fájt...) Reggel rákérdeztem a védőnőmre, és azt mondta, hogy 1-et ha beveszek, még nem ártok vele. Még mindig jobb, mintha egész nap csak szenvednék, az senkinek sem tenne jót ..
Dr. Czeizel Endre humángenetikus azt mondta egy előadásán, hogy algopyrint panadolt lehet szedni szoptatás alatt nyugodtan, átmegy a tejcsin, de nem árt a babáknak. Ibuprophen származékot nem lehet szedni!
Ő meg csak ért hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!