Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért ébred babám egyre...

Miért ébred babám egyre sűrűbben éjszaka enni?

Figyelt kérdés
Nappal 3 óránként eszik,ha nem ébred,akkor ébresztem.Éjjel pedig elősször 2,majd 1.5 ÉS 1 óránként reggelig.
2012. jan. 25. 09:18
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Eszik-eszik,nappal nincs semmi probléma.2-2.5 óránként cicin van és utána szépen elalszik.Hozzáteszem,nekem kell ébresztenem,hogy egyen.Csak mintha kialudná magát nappal,éjjel pedig "viribül".
2012. jan. 26. 17:30
 12/16 xStefix ***** válasza:
Akkor még valószínűbbnek tartom azt, amit feljebb írtam. Keveri az éjjelt és a nappalt.
2012. jan. 26. 17:44
 13/16 anonim ***** válasza:
53%

Kedves xStefix!

A kilences válaszoló vagyok.Bármilyen hihetetlen segített a védőnő tejet szaporítani.....ez a dolga, de ennek ellenére sem tudtunk napi 2 dl-nél többet produkálni.A gyereket meg nem azért szültem hogy éheztessem.Ha más megoldás nincs akkor tápszer van csak SAJNOS........bár nem hiszem hogy én vagyok evvel egyedül.Vagy igen?????

2012. jan. 27. 09:12
 14/16 anonim ***** válasza:
Nálunk ugyanez volt. Keverte a nappalt az éjjellel. 1 hónapos koráig az ment, hogy éjjel 3 órákat volt fent. Az oldotta meg, hogy nem kapcsoltunk lámpát, nem beszéltünk vele egyáltalán és pelenkát sem cseréltem neki.
2012. jan. 27. 11:39
 15/16 xStefix ***** válasza:
100%

Én csak abbéli aggodalmam fejeztem ki, hogy a védőnő "rögtön hozta a tápszerreceptet a dokitól". Korábban nem írtad, hogy előtte segített volna a szaporításban, viszont a fenti mondatod se épp erre utalt. Erre reagáltam, hogy ez így, ennyiben kevésbé szerencsés, első nekifutásra.

Az meg még kevésbé, hogy sajnos nem te vagy az egyetlen, aki "szó nélkül" kapta a receptet. (De ha a te védőnőd próbált segíteni, akkor ez rád nyilván nem vonatkozik.)

Egyébként szeretem, amikor néha így letámadtok, csak mert abból indulok ki, amit leírtok. És csak abból tudok, nyilván. :)

És de, nyilván van, akinek nem lesz soha elég teje - de akkor sem a tápszerrecept (lenne) az ELSŐ lépés. Márpedig mégis gyakori, hogy így alakul. Ez az, amivel én nem értek egyet; nem azzal, hogy úgy használ valaki tápszert, ha sehogyse sikerült anyatejjel táplálnia.

2012. jan. 27. 14:15
 16/16 anonim ***** válasza:

Szerintem ne ébreszd fel éjszaka szopizni! Hidd el, jelzi Ő ha éhes! Bár ez az én véleményem!

Én is szoptatom a kislányomat, Ő ma 4 hónapos :) és nem lenne tejem, ha nem innám a tejszaporító teát! Nagyon jó készítmények vannak már és a baba emésztését is elősegítik! Nem is volt szerencsére hasfájós! Volt 2 hét, amikor nem ittam, gondoltam már nem lesz semmi baj és estére mindkét mellemből meg kellett etetnem és utána is csak pislogtunk egymásra! Aztán megint elkezdtem inni és lett is tejem bőven! Én lefőzök egyben 1 napi adagot (4-5 filtert) és egész nap megiszogatom!

Szerintem, próbáld ki a teát, persze legyen tápszer kéznél, ha esetleg nem működne!

Jó egészséget és meghitt perceket kívánok Nektek!

2012. febr. 15. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!