Meddig fejjek? Már csak napi 120 ml tej jön le, az is másfél óra fejéssel.6 hónapos a lányom, és kizárólag fejéssel és üvegből tápláltam.
Légyszi a "tedd többet mellre", a "miért nem szopizik? " és a "keresd meg az LLL-t" tipusú válaszoktól légyszi kíméljetek meg. :)
Már vegyesen étkezünk, és tápszer is van itthon. Mi az alsó határ, amíg ti elővennétek a fejőgépet, úgy, hogy mellenként már csak 30 ml jön ki?
Köszönöm szépen, ez nagyon-nagyon jól esett!
Te is nagyon-nagyon ügyes vagy, hogy küzdesz! :) Jól belénk sulykolták, hogy egy kisbabának az anyukája teje a legjobb :)+ nem vagyunk egy könnyen feladós tipusok :))
Szia!
Én is fejek, és üvegből issza. Már 9 hónapos múlt és még mindíg naponta 3x felej, bár nekem egy fejéssel 240-300 ml közötti mennyiség van. De már este így is kell a fagyóból felvenni. Most vagy másfél hónapja nem hajlandó csak anyatejet enni, pedig már 5 és fél hósan elkezdtük a hozzátáplálást, így még szerencse, hogy van tejem és a fagyó is tele.
De ezt neked kell eldöntenek tényleg, hogy meddig akarsz fejni. Néha már én is úgy gondolom, hogy abbahagyom és bevezetem a rendes tejet, de utánna meg csak úgy vagyok vele, hogy még várok. Én sem tudom eldönteni, hogy mi lenne a jó. Szóval megérem, hogy nehéz egy ilyen döntést meghozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!