Lehet, hogy ezért nem termelődik tej?
Előre leszögezem nem rólam van szó, mielőtt nekem estek, csak érdekel a dolog.
Ha egy anyuka a terhessége egészen az ötödik hónap végégig, ivott és drogozott napi szinten, hatással lesz a tejtermelésre? Vagy ha akkor abbahagyta teljesen nem befolyásolja? Ez a helyzet egy közeli ismerősömmel most. Nincs teje, pedig fej, iszik tejserkentőt, eszik rendesen és már leállt teljesen ezzel az életmóddal.
Előre is köszi a válaszokat.
Lehet összefüggés, de nem tudom, hogy ki lehet-e deríteni így utólag. Minden mindennel összefügg valahol...
Elég szomorú egyébként. :(
én úgy gondolom, hogy nagyon sok fejben dől el.
tehát, a legtöbb esetben, ha az anyuka akar szoptatni, akkor tud.
ha egy anya az első 5 hónapban ennyire nem a gyermekét, hanem önön hedonizmusát helyezte előtérbe, akkor már agyban eldőlt, hogy nem a gyerek a legfontosabb. tehát sztem igazából itt volt a gáz.
amúgy én is mindent megteszek, mégsem teremelődik elegendő tejem. az első babámnál minden simán ment, most meg kevés a tej. (mondjuk, rengeteget eszik a második baba)
1.vagyok
Kedves utolsó!Te most nagy hülyeséget írtál,"fejben dől el".Mint írtam nekem se volt tejem,be se indult.Szerinted én úgy álltam hozzá hogy nem akarok szoptatni?És vannak még rajtam kívül olyanok akik nem tudtak szoptatni.Akkor őnáluk is fejben dőlt el?De gondolom te se úgy álltál hozzá a második babádnál hogy nem akarsz szoptatni.Még sincs sok tejed.Vagy?
"NAGYON SOK (a) fejben dől el"
EZ ebben a formában szerintem is igaz.
Nem minden a szándék, a cél, de ha ez nincs/sincs, akkor a többi már semmit nem ér.
Ja hogy akkor én úgy álltam hozzá hogy nem akarok szoptatni.Mi?????
ÚÚÚÚÚÚÚr isten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!