Tegnap hajnalban született a pici babánk,37 hétre. Azt mondták minden ok, de nem akar szopizni. A kórházban pedig nem adnak neki semmit enni-inni. A feleségem már nagyon kivan, nem tudjuk mit csinálhatnánk, nem fog kiszáradni?
Utolsó vagyok:
Ha holnap sem megy a szopi akkor kezdjen el fejni.
Az nem baj ha nincs tej, de az ingerlés nagyon fontos. Be fog indulni a tej! :)
Én is így csináltam és amikor a kicsi megérezte a tejcsit a szája szélén már nem volt gond :)
A besargulastol sem kell annyira tartani ha olyan merteku cukros viz ide vagy oda ugysem engednek haza 3nap utan hanem jon a kek feny, ha meg nem veszes azt sok anyatejjel es termeszetes napfennyel lehet otthon is orvosolni, mi igy jartunk kb 3 hetes koraig kicsit sarga volt, nem kapott soha egy kort vizet sem eddigi 4honapja alatt az elejen az ablak alatt aludt sokat jarokaban, vagy babakocsiban.
Kulonben annyira szegyen hogy a csecsemos noverekrol sehol nem lehet jot hallanni ha ezt a szakmat valasztotta valaki legalabb egy kezdo anyukahoz lehetne par kedves szavuk. Hiaba a konyvek annyi minden van mire csak akkor dobbensz ra hogy letezik mikor mar megvan a baba. Ilyenkor olyan jol jonne a tapasztalat alapjan kapott jo tanacs
Köszönöm mindenkinek,nagyon kedvesek vagytok. Most kinyomtatom és megyek a kórházba.
Hátha jobb kedve lesz tőle a drágámnak, és nem fog idegeskedni. Amúgy vettem neki tejfakaszó teát és valamilyen homeopátiás bogyókat. Hú tényleg a teát még meg kell főzni. :)
Sziasztok.
A homeós bogyókat és a teát nem szabad addig inni amíg be nem lövell a tej!!!!!!!!
Várjátok meg amíg elindul és utána!
Ezek növelik a tej mennyiségét és nem elindítják a laktációt!
Ha a kettő egyszerre történik akkor mellgyulladás lehet a vége mert annyira túltelítődik a mell!
A 3 gyerekes gyerekápoló anyuka
Az én lánykám is a 37. hét végén született 2600 grammal. Ő sem akart szopizni, ráadásul nálunk technikai gondok is voltak (befelé forduló mellbimbó). Nem akarta elfogadni, ha meg igen, nem tudta bekapni. Be is sárgult, de nem száradt ki!!
Amit tegyen a feleséged: amíg nem fogadja el a baba a mellét, fejjen ezerrel! Kézzel, nekem azt tanácsolták, amíg be nem indul, ne használjak mellszívót, mert beödémásodhat a mellbimbó. Kézzel fejtem, azt a keveset pedig fecskendővel adtam a szájába.
Csütörtökön délben szültem, hétfő délutánra lett rendesen tejem... Kitartás, nem fog kiszáradni a baba!!!
Isten éltesse!
ha továbbra sem sikerül a szopi, akkor szoptatási tanácsadó segítségét kérje. a kórházban telefonon, utána otthon személyesen. nekem csak ők adtak hasznos tanácsot. itt találsz elérhetőségeket:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!