Mért nem hajlandó a babám két napja szopni?
Figyelt kérdés
3hónapos a kislányom ,kezdettől kap tápszeres pótlást. Tegnap óta nem akar szopizni,csak cumisüvegből eszik,ugyhogy most fejnem kell!Ha cicire akarom tenni,elkezd sírni,és egyre jobban sír :( Mért van ez? ilyen hirtelen elhagyja a cicit? Eddig semmi hasonló probléma nem volt.2012. jan. 23. 11:08
1/7 anonim válasza:
Hát ennek számtalan oka lehet, a legfőbb a kényelemben keresendő! Egyszerűen a szopáshoz lusta szerintem, hiszen üvegből ömlik a szájába, a cicizésnél dolgozni kell! Az önelválasztást én korainak tartom. Szerintem itasd meg picit üvegből, aztán, ha már nem éhes annyira, hogy nyűgős legyen rakd cicire, és mindig csökkents azt az időt, amit a lefejt tejjel tölt.
2/7 A kérdező kommentje:
Már próbáltam,hogy amikor nem annyira éhes,cicire rakom,de rögtön nekiáll ordítani és időbetelik megnyugtatni!
2012. jan. 23. 11:22
4/7 A kérdező kommentje:
Szülés óta még nem jött meg a menstruációm!
2012. jan. 23. 11:26
5/7 anonim válasza:
Nekem ezt akkor csinálta, amikor először megjött a menstruációm. Nem szopott, erre másnap megjött. Sajnos soha többé nem fogadta el.
6/7 A kérdező kommentje:
Hát kíváncsi leszek. Fiamnál kéthetente megjött a menstruációm ő elfogadta,de szép lassan rászokott a cumisüvegre,mert neki is kellett pótlás,és rájött ,hogy azt könnyebb szívni!
2012. jan. 23. 13:20
7/7 anonim válasza:
Szerintem "cumizavar", próbáld meg másból adni a pótlást, ne cumisüvegből. Pl. Medela SNS.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!