Sajnos nem elég a tejcsim,3 hónapos elmúlt a kisfiam, milyen pépeket csinálhatok neki? recepteket is várok?
Ne haragudj kedves kérdező, de az írásodból( főleg a helyesírás), nem hiszem,. hogy többnek hinnélek, mint 14. Én 26 éves voltam, amikor a lányom született, de ilyet, hogy mindet kutyultam mindennel a lányomnak, eszembe sem jutott volna.
Mekkora a súlya a kisfiadnak?
Semmi baja nem lesz a tápszertől, az enyém a születésétől fogva az, mert nekem sem volt elég a tejem, nekik még az való 6 hónapos koráig legalább. De a gyermekorvos és a védőnő, tudna a legjobban segíteni. Nem hiszem, hogy a védőnő azt ajánlja neked 3 hónaposan, hogy bébiételt adj neki. Ha ők nem segítőkészek akkor az interneten utána lehet olvasni a hozzátáplálásnak!
nem olvastam végig a párbeszédet, de azt ugye tudod, hogy a pépben is tápszer van?
lehet, hogy csúnya ez a szó, hogy "táp+szer", mintha csirke etetésről lenne szó, de a funkciója szerint sokkal nemesebb célt szolgál: anyatejet helyettesíti, ha nincs elég teje az anyukának, vagy valamilyen okból nem tud szoptatni.
sok pép-ben van glutén is, illetve olyan anyagok amikre még nem készült fel a baba gyomra. sokkal többet ártanál neki a pépekkel, mint a tápszerrel (amivel speciel nem is ártanál), hiába van jobban csengő neve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!