Akiket kicsi mellet áldott meg a sors, terhesség alatt mennyit nőtt a melletek? Mennyire jelentett ez akadályt, ha egyáltalán jelentett?
Nekem terhesség előtt és alatt szinte semmi nem változott, 75 A-s volt.
Amikor szülés után belövellt a tej, akkor lett gyönyörű mellem, 75 B/C, pár napig. (De vörös, duzzadt, és fájt nagyon). Amikorra beállt rendesen a tejtermelés, Olyan 75 B-s volt. Szopi előtt :) AMint kiürítette a lányom, újra olyan 75A-s lett.
9 hónapos koráig szopizott, akkor újra terhes lettem. A második kislányom most 5 hónapos, szopizik.
Örülök, hogy ilyen/ekkora a cicim. Nem kell a szoptatós melltartót hordanom, elég egy spagettipántos trikó vagy sportmelltartó. Kényelmesebb sokkal.
És a kicsi cici nem jelent akadályt egyáltalán :)
Boldog babavárást!
Szia! Bár már előttem sokan leírták, hogy nem akadály, de azért leírom én is a sztorimat, hogy erősítsem a dolgot! Nekem is viéág életemben pici mellem volt. Terhesség előtt/alatt 75A. Mikor megszültem kislányomat lett 75B, de az sem végig...a szoptatás első évében kb. 27 hónapos koráig gond nélkül szopizott, ebből kb 12 hónapos koráig szinte csak anyatejen élt(nem akart nagyon elfogadni semmit). Sajnos utána visszaállt a 75A-s méretem. Most újra terhes vagyok és a mellem nem sokat nőtt, de előtejem már van rendesen. Hidd el a szoptatáshoz nem a nagy mell a szükséges, hanem az ÖNBIZALOM(el kell dönteni magadban,hogy te tudsz) és kitartás....nah meg persze pihenés, folyadék stb(de ez úgy is le van írva mindenhova).
Üdv. 39+5 hetes kismama
75B-ről 90C-re nőtt folyamatosan a terhesség majd a szülés után közvetlenül is még nőtt, mikor belövellt a tej, úgyhogy kétszer vettem új melltartókat :)
szerencsére a 2 év 2 hó szoptatás után is szépek maradtak, most 85B-t hordok
szóval nem okozott gondot, sem a táplálásban, sem esztétikailag később
3 hónaposan még nem is fogsz nagy változást látni. :) Majd a terhesség vége felé és a szülés után látszik igazán a változás.
Én 75B-ről indultam, ebből lett 85-90C, aztán 3 év szoptatás után 80A. Most újra babát várok, kíváncsi vagyok, mekkora leszek most... már nőtt így félidő felé, de még biztosan le vagyok maradva a régihez képest. :)
Nekem is pici mellem volt terhesség előtt 80-as A-s
Terhesség alatt kb 1 számmal nőtt meg,szülés után ahogy bedurrant a cicim még kb 1 mérettel.Tehát A-ról C-re változott.Most 1 éves a kisfiam és kezd apadni a tejem és ismét B-s a cicim.Szerintem simán visszamegy A-ra ha befejezem a szoptatást :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!