Igaz, hogy a sör jó tejserkentő?

Szia!
Én is úgy tudom, h jótékony hatással van a tejtermelődésre a sör, szóval engem is meg lehet lincselni :) Nekem anyósom mondta, ő szülésznő volt jó néhány évig, és ő is rendszeresen ajánlotta az újdonsült anyukáknak :P
Bár én még nem szoptatok, m még csak a 36. hétben vagyok, így személyes tapasztalatom még nincs a dologban, de az tuti, h ha gond lenne a tejcsimmel, én is "sörözgetnék", persze mértékkel.
Egyébként kb. 2 héttel ezelőtt nagyon görcsölgetett este a hasam, elég sokáig és rendszeresen, felhívtam anyósomat, mit tegyek, m még korai lett volna a baba, és rögtön azt mondta, h igyak bármit, amiben alkohol van, m az elmúlasztja az összehúzódásokat. 1 pohár sört ittam meg, és tényleg elmúlt... ennyitől nem lehet a babának sem baja :)
Üdv

Szia, én is 1 héten legalább 4-szer iszom alkoholmentes sört, főleg ha úgy érzem kevés a tej. Nekem 100%-an bevált.
Üdv 3 hós anyuka

Igen én is iszom de csak alkohol menteset!!
Szerintem sokat ér!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!