A babám 3hetes és 5napos.3350g-al született,3180-al hoztuk haza.1hétig hízott amennyit kell, aztán lefogyot 3140-re. Most kórházban van. Egyenlőre tápszerezik. Van hasonló tapasztalat? Mi lesz most velünk? Nagyon aggódom a picimért!
Ezt nem hiszem el,hogy egy orvos ilyet mond h nem elég tápláló a tejed... Meg h ott az at leadó állomás a heimpálban és tápszert kap a kicsid. Minket addig nem engedtek haza a szülés után amig el nem kezdett hizni. Igaz ezért voltunk 5napig bent,de ezt kértem a csecsemős dokitól.s ő súlyban korababa.Most is kicsi a súlya.de annak ellenére h tápival engedtek haza még szopizik. Remélem mielöbb hazaengedig.
Találtam neked valamit: [link]
Itt rják hogy a szoptatott csecsemő mellett ott lehet az anya 0-24ben.A Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ Gyermekklinikáján általában a szülő(k) reggeltől estig lehetnek gyermekükkel, különleges esetekben (terminális állapotú tumoros beteg, szoptatott csecsemő stb.) az éjszakai bent lét is megengedett – magyarázta a Babafalvának dr. Adamovich Károly, egyetemi docens. „A szülőnek szóban jeleznie kell, hogy szeretne gyermekével bent maradni a klinikán. Ha a kísérők a klinikára felvételt nyernek, akkor napidíj ellenében háromszori étkezésben részesülnek az egyik – alapítványi működtetésű – szálláson, de főzni is lehet. Az épületi sajátosságok azt nem teszik lehetővé, hogy egy-egy gyermekkel az egész család a kórteremben tartózkodjon. Igyekszünk elérni, hogy a gyermekkel egy-egy szülő vagy hozzátartozó lehessen. Ez viszont sajnos számos esetben nem talál megértésre és konfliktust gerjeszt.
Itt még a tv számát is megnevezi,hogy miért lehet ott az anya. [link]
Remélem tudtam egy kicsit segiteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!