Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptató kismamák! Hasonló...

Szoptató kismamák! Hasonló tapasztalat?

Figyelt kérdés
Egy kicsit gusztustalannak tűnhet a kérdésem,de nagyon meg vagyok ijedve és muszáj megkérdeznem.Pár napja vörös a székletem.Befolyásolhatja az,hogy szoptatok?Lehet,hogy butaságot kérdezek.Egyébként normálisan eszek ugyanúgy,ahogy eddig.De akkor mi okozza?
2010. okt. 12. 12:32
 1/7 anonim ***** válasza:
A szoptatás biztosan nem okozza! Nem ettél mostanában céklát?
2010. okt. 12. 12:35
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem ettem céklát.Tejterméket,főzeléket,pékárut,halat szoktam általában enni.
2010. okt. 12. 12:37
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia, menj el dokihoz vele!
2010. okt. 12. 12:40
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem lehet vér?

Fáj ha wc-zel?

Nekem a szülés alatt lett egy minimális végbélrepedésem,és utána pár hónapig amikor nagyobbat,keményebbet wc-ztem felrepedt a seb,és vérzett,ami a székleten meglátszott.

2010. okt. 12. 12:53
 5/7 A kérdező kommentje:

Az egész székletem vörös (kicsit hulye hasonlat,de olyan a színe,mint az a vörös iszap.)császáros voltam.A doki elcseszhetett nálam valamit és azért ilyen?aggódom.Ha valaki tud nézzen már utána,nagyon hálás lennék.

:(

2010. okt. 12. 12:57
 6/7 anonim ***** válasza:
SZIA!!én megnéztem de semmit nem találtam róla!!ha valami betegség lenne és tényleg vér akkor is csak fekete vagy nagyon sötét lilás lenne a székleted!!
2010. okt. 12. 13:13
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha olyan a színe, mint a vörösiszap, akkor az teljesen normális. Valószínűleg az utóbbi napokban kevesebb vastartalmú ételt ettél, azért olyan sápadt. Egyél több vörös húst, lencsét, káposztát, ilyesmiket, és utána jobb lesz a színe. Ne aggódj, ez nem betegség. :)
2010. okt. 12. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!