Nutriton sűrítő tápszert, ha kibontás után 3 héttel is használom és etetem vele a babám, mi lesz?
A csomagolásra az van írva,hogy felbontás után 3 héttel már ne használjam a tápszert.
Én elő etetésre használom a nutritont,reflux miatt,az 1 tizede sem fogy el 3 hét alatt, és 2200 forint.Úgy tűnik bevált, csak nem tudom mit tegyek, 3 hetente dobjak ki egy háromnegyed dobozzal, és vegyek újat?
Szerintetek miért lehet csak három hétig használni, és mi lesz, ha elhasználom?
Én nem dobtam ki.
Sima keményítő szerintem, és tényleg rablás a dolog, felhasználtam utána is.
Én sosem mertem használni az ilyeneket a biztonság kedvéért. Ha problémás valami miatt a baba, akkor magadtól te se tedd. Kérdezd meg a védőnőt vagy a gyerekorvost ,vagy egy hozzáértő gyógyszerészt, és akkor biztosabb választ kapsz talán. Valószínűleg egy picit lehet tovább is használni, de ki tudja meddig, és mik a jó tárolási körülmények.
Interneten keress eladásra váró felbontatlan cuccokat esetleg, a zacskókon mindig ott a lejárati dátum is. Úgy olcsóbban hozzájuthatsz olyanoktól, akik valamiért nem használták fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!