Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Nutriton sűrítő tápszert, ha...

Nutriton sűrítő tápszert, ha kibontás után 3 héttel is használom és etetem vele a babám, mi lesz?

Figyelt kérdés

A csomagolásra az van írva,hogy felbontás után 3 héttel már ne használjam a tápszert.

Én elő etetésre használom a nutritont,reflux miatt,az 1 tizede sem fogy el 3 hét alatt, és 2200 forint.Úgy tűnik bevált, csak nem tudom mit tegyek, 3 hetente dobjak ki egy háromnegyed dobozzal, és vegyek újat?

Szerintetek miért lehet csak három hétig használni, és mi lesz, ha elhasználom?

2012. jan. 5. 08:10
 1/3 anonim ***** válasza:

Én nem dobtam ki.

Sima keményítő szerintem, és tényleg rablás a dolog, felhasználtam utána is.

2012. jan. 5. 08:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Minden tápszerre ez van írva. Gondolom, ha mindig jól le van zárva és tiszta adagolókanállal nyúlsz bele, akkor talán nem lesz gond, de a fene tudja.
2012. jan. 5. 08:16
 3/3 anonim ***** válasza:

Én sosem mertem használni az ilyeneket a biztonság kedvéért. Ha problémás valami miatt a baba, akkor magadtól te se tedd. Kérdezd meg a védőnőt vagy a gyerekorvost ,vagy egy hozzáértő gyógyszerészt, és akkor biztosabb választ kapsz talán. Valószínűleg egy picit lehet tovább is használni, de ki tudja meddig, és mik a jó tárolási körülmények.

Interneten keress eladásra váró felbontatlan cuccokat esetleg, a zacskókon mindig ott a lejárati dátum is. Úgy olcsóbban hozzájuthatsz olyanoktól, akik valamiért nem használták fel.

2012. jan. 6. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!