Ha szoptatok és a szülés utáni gyermekágyi vérzésem után még nem volt menszeszem, akkor nem is lehetek terhes megszakításal? Vagy igen?
Azért kérdezem, mert most nem tudom hogy mitől vagyok rosszúl! Vagy romlott volt a hús a levesben amit főztem bár nem volt szaga a húsnak nem is volt lejárva!
Vagy napszúrást kaptam tegnap!
Mert estére olyan rosszul voltam!Hányingerem volt nagyon, olyan mint első terheségemnél.
De lehet, hogy terhes lennék? Reggelre elmúlt minden, de most megint rosszul érzem magam.
Meg ami gyanus, hogy az illatok is zavarnak!
Nem tudom mi van! Lehet... vagy nem...
Ezért kérdezem, hogy mekkora a valószínűsége a teherbeesésre ha megszakításos volt az együttlét de még eddig nem jött meg miótta szültem?
Elvileg nincs nagy esélye bár a könyv azt mondja h a peteérés gátlódása csak napi legalább 7-9 szeri szoptatással valósul meg, ahogy ez ritkul, nagyobb a baba, átalussza az éjjelt stb. onnantól mensi nélkül is bármikor lehet petesejt.
Barátnőm nem mensizett egyáltalán és 8 hónapos volt a lánya mikor terhes maradt megszakitásossal..
Megtartották , örülnek neki:) de azért eléggé meglepődtek:)
Én a helyedben csinálnék gyorsan egy tesztet.
Az semmit nem számít, hogy eddig még nem jött meg. Meg az se tuti védelem, hogy szoptatsz.
Környezetemben ketten is így jártak, mint a te eseted...
Terhesek lettek szoptatás mellett (mensi nélkül).
Szóval bizony lehetsz terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!