Kismamák tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy az egyik mellem tövébe nyomásra egy kis fájdalmat érzek, pedig minden szoptatás után rendesen ki is fejem a tejcsit. Akkor érzem inkább amikor kicsit megnyomódik a büfiztetésnél. Mi lehet ez? Nektek volt már ilyen?2011. dec. 30. 18:59
1/3 anonim válasza:
Nekem nem volt ilyen, de miért fejed minden szopi után? Ha beáll a kereslet kínálat az a jó, így mindig túlkínálat lesz. Nem lehet, hogy ez a baj? De, ha neked így jó nem akarok beleszólni csak próbáltam segíteni.
2/3 anonim válasza:
Lehet, hogy elzáródott az egyik tejcsatorna és egy kis csomó keletkezett. Nekem is volt ilyen csomóm, baromira fájt, de addig nyomkodtam, amíg ki nem jött.
3/3 anonim válasza:
Igen, nekem is volt, sajnos láz és antibiotikum lett a vége.
Fejj és szoptass, illetve jó meleg zuhannyal masszírozd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!