Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha állapotos vagyok szoptathat...

Ha állapotos vagyok szoptathatom még a kis lányt?

Figyelt kérdés
2009. máj. 21. 07:05
 1/3 anonim ***** válasza:

Persze, amíg van tejed.

Általában ilyenkor el szokott apadni előbb-utóbb, a szervezeted így védi a következő baba érdekeit, ne ijedj majd meg. Csak hogy neki maradjon a szervezetedben elég táplálék, vitamin, stb.

2009. máj. 21. 07:08
 2/3 anonim ***** válasza:

De jó. Hogy csináltad? Én is akarom, de a tejtermelő hormon miatt nem tudok teherbe esni.

Egyébként én is azt hallottam, hogy nyugodtan szoptathatsz tovább.

2009. máj. 21. 07:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Nagyon sokszor hallom, hogy sokan szoptatnak terhesség alatt is. Én is teherbe estem szoptatás alatt és bizony ki se derült a terhesség 3 hónapig, így az idő alatt én is szoptattam és még utána is egy ideig, mert nem akartam hirtelen elválasztani a lányomat. A dokim szerint, ha a szoptatás és a gyógyszer mellett meg tudott maradni a terhesség, akkor nem árt később se, bár néha méhösszehúzódást válthat ki és esetleg vetélést is okozhat (de lehet, hogy olyankor csak a szoptatásra fogják, mert más okot nem találnak). Szerintem kérdezz rá az orvosodnál, ő hogy látja a dolgot! Azért, ha lehet, ne hirtelen állj le a szoptatással, mert a lánykádat megviselheti.
2009. máj. 21. 07:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!