Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Párod hogyan viszonyul a...

Párod hogyan viszonyul a megváltozott testedre a nemi életed során? Főként olyanok véleményére lennék kíváncsi akik 10-15-20 kilót híztak.

Figyelt kérdés
2011. dec. 29. 13:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem hála türelmes a párom. Nem mindenki hízik 5 kilót. Sajna én sem. Megígértem neki, hogy azon leszek, hogy lefogyjak. Inkább én lettem az aki, mintha "szégyenlősebb" lennék.
2011. dec. 29. 13:32
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem-hála az égnek- olyan a férjem, aki elfogad olyannak, amilyen vagyok. Nem szégyellem magam előtte, még 10 kg plusszal sem.

Ráadásul szoptatok, tehát még jókat eszegetek is:) Elsőnél is lementek a kilók lassan, most se nagyon izgat.

Aki saját maga miatt akar lefogyni, azt okénak tartom, de "mert a párom szerint kövér vagyok" dolgokat nem tudom hova tenni.

2011. dec. 29. 13:40
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia! Az elsővel 22kg-ot rántottam magamra gyerekkel, mindennel együtt. Ez, az én fizikai korlátoltságomon (nagy pocak) kívül, semmiben sem befolyásolta a nemi életünket. Szülés után engem sokkal jobban zavart, hogy még mindig pufi vagyok.

A második előtt visszament a súlyom, most 12 kg-ot híztam terhesség alatt. Sajnos veszélyeztetett lettem, így még eléggé az elején el lettünk tiltva az együttlétektől.

2011. dec. 29. 14:42
 4/7 A kérdező kommentje:

Tévedés ne essék, engem sem bánt ezzel a párom.

Főleg engem zavar. Mert mindig arra gondolok, hogy régebben feszes - sima bőröm volt, most pedig a terhességi csíkok, és a lötyi hasam miatt nem tud úgy simogatni.

2011. dec. 29. 18:58
 5/7 anonim ***** válasza:
pont ma mondtam a férjemnek hogy egy évet adok magamnak hogy visszafogyjak, az kb 20 kg bár ő ezt nem tudja:) Erre ő azt válaszolta, és akkor mi van ha ilyen maradsz, nekem így is te vagy a legjobb!! Szóval aranyember, de hát engem is zavar.
2011. dec. 30. 00:34
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én az első terhesség alatt 21kilót híztam :(

Nagyon megviselt,főlegaz hogy még a szopi alatt is híztam! :( (veszélyeztetett voltam a 4. héttől, és ettem jókat,szóval nagyban az én hibám volt)

A férjem ugyanúgy megkívánt,mondtafolyton hogy így is imád őt nem zavarja,de engem nagyon rosszul érintett!a feszes testem odalett és a szopi miatt még igazán tenni sem tehetek ellene!

14hós volt a kislányom,mikor aztmondtam,hogy már ha vége is a szopinak az életmódváltás és a megszálott tornázás miatt a szopinak,talán nem lesz lelkifurdim!19 kilót fogytam mire 19 hós lett a lányom,ja és a szopik is megmaradtak!Vékonyabb lettem mint az első terhességem előtt! :)Nagyon büszke voltam magamra (és a férjem is rám) ÉS ekkor mondtam,hogy jöhet a tesó :)Hát köv hónapban jött is! :)

A 16.hétig még 6 kilót fogytam :(,mert folyamatosan rosszul voltam,szóval aki nem tudta hogy várandós vagyok,azt mondta,iszonyatosan csinosan vagyok,mivel fogyok??? :)

Utána 19 hetesen vesegörcsökkel(másfél hét) kórház, szóval így 21 heteskoromra is még minuszban vagyok :(Pont tegnap mondta a férjem (2 napja vagyok itthon) hogy ha csak rámnéz megkíván,olyan gyönyörűkismama vagyok!

De mikor 20 kilóval több voltam akkor is mindig ezt mondta! :):):):)

Ezt a sztorit csak azért írtam le,hogy van remény a fogyásra,még szopi mellett is! :)

Persze a csíkjaima combomon,fenekemen,cicimen,derekamon megmaradtak, meg a cicim is természetesen lógós lett,de ezek miatt már nem vagyok szégyenlős!

2011. dec. 30. 08:27
 7/7 TKI Ibolya ***** válasza:

Rajtam a harmadik terhesség után sem sok maradt de az a kevés is zavar.Engem,mert a páromnak így is tetszem és nem jelent neki problémát.Sőt kifejezetten teszik neki ,hogy kicsit gömbölyű vagyok.

Ne legyél elkeseredve majd lemegy az a fránya plusz kiló!!!!

2011. dec. 30. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!