Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Milyen benyomásod volt/van a...

XStefix kérdése:

Milyen benyomásod volt/van a Szopis összefoglalóval kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Úgy tippelem, hogy (még mindig) vagytok itt páran, akik valamikor kérték már tőlem az összefoglalót. Mivel most nincs időm egyesével e-maileket írni, de érdekel a véleményetek, itt kérdezném meg, hogy azok, akik olvasták, mit gondolnak róla. Nemcsak annyiban, hogy épp segített-e, hanem arra is, hogy esetleg mit hiányoltatok belőle, min lehetne még javítani benne stb.

(Jelenleg is szerkesztés alatt van, szeretném még jobbá tenni, ezért kérném a javaslataitokat. Igaz, nem most fogom még átírni, mert előbb jövök "nektek" egy hosszú távú szopis írással.:)

Köszönöm a segítséget! :)

2011. dec. 19. 12:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

De valóban kicsit tömény, kicsit széthúzhatod, a terjedelem szerintem nem gond, mert mindegyik fejezetben ott van a lényeg, így ha valaki lusta végigolvasni, akkor is sok hasznos információhoz jut.

És mint mondtam, százszor ennyi infot olvastam el, de még nem is volt egy helyen, és szelektálnom is kellett jó és ostoba között:D

Ja é még egy apró formai kritikai észrevétel:) Rossz helyre kerültek az oldaltörések, így kicsit kusza lett:D Mondjuk ez pár gombnyomással orvosolható.

2012. jan. 2. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!