Szedett valaki Sedatif Pc-t szoptatás alatt?
Figyelt kérdés
A tájékoztatóján az van, hogy nem végeztek erre irányuló kutatásokat. De elvileg ez eg homeós szer és hallottam, hogy pici babáknak is adják.2011. dec. 17. 12:03
1/2 anonim válasza:
Én igen szedtem, de nagyon rossz tapasztalataim vannak róla. A melleim megdagadtak, a tejem is majdnem elapadt. Az éjszakák közben gyakran ébredtem arra, hogy viszket a hátam. A nőgyógyászom tanácsára hagytam abba a szedését.
2/2 xStefix válasza:
Nem emlékszem, hogy pontosan mikor szedtem, de elvileg lehet, mert homeos.
Próbáld ki szerintem, de ha bármilyen tünetet tapasztalsz, hagyd abba. 1-2 adagtól még se neked, se a babádnak nem lesz baja. Pláne, hogy már hozzá is táplálsz, tehát nemcsak anyatejet kap.
Nálam hatott egyébként (csak nem tartósan szedtem) és nem volt mellékhatása sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!