Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szedett valaki Sedatif Pc-t...

Szedett valaki Sedatif Pc-t szoptatás alatt?

Figyelt kérdés
A tájékoztatóján az van, hogy nem végeztek erre irányuló kutatásokat. De elvileg ez eg homeós szer és hallottam, hogy pici babáknak is adják.
2011. dec. 17. 12:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Én igen szedtem, de nagyon rossz tapasztalataim vannak róla. A melleim megdagadtak, a tejem is majdnem elapadt. Az éjszakák közben gyakran ébredtem arra, hogy viszket a hátam. A nőgyógyászom tanácsára hagytam abba a szedését.
2011. dec. 17. 20:32
 2/2 xStefix ***** válasza:

Nem emlékszem, hogy pontosan mikor szedtem, de elvileg lehet, mert homeos.

Próbáld ki szerintem, de ha bármilyen tünetet tapasztalsz, hagyd abba. 1-2 adagtól még se neked, se a babádnak nem lesz baja. Pláne, hogy már hozzá is táplálsz, tehát nemcsak anyatejet kap.

Nálam hatott egyébként (csak nem tartósan szedtem) és nem volt mellékhatása sem.

2011. dec. 19. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!