Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Tegnap dél óta nem tudtam...

Tegnap dél óta nem tudtam enni. Lesz mitől termelődnie a tejnek?

Figyelt kérdés
Az ivásra nagyon odafigyelek, de egy falatot sem tudok leerőszakolni.
2011. dec. 14. 09:09
 1/9 anonim ***** válasza:
Lesz. Az ivás a lényeg. Beteg lettél (hányós?), vagy miért nem eszel?
2011. dec. 14. 09:23
 2/9 A kérdező kommentje:
Anyós idegesített fel, de nagyon.
2011. dec. 14. 09:32
 3/9 anonim ***** válasza:

Na az idegeskedés nem tesz jót!

Ihatsz bármennyit, ehetsz bármennyit, ha stresszelsz (méghozzá nem is kicsit), akkor szép lassan el fog menni a tejed.

Próbáld meg kizárni anyóst és a tanácsait, és csak a babádra koncentrálj!

2011. dec. 14. 09:35
 4/9 anonim ***** válasza:
Enni és inni egyaránt nagyon fontos, hogy legyen tejed. Ha csak iszol attól nem lesz túl tartalmas a tejed. Ne hyagyd magad felidegesíteni mert az aztán végképp nem tesz jót a tejtermelésnek.
2011. dec. 14. 09:38
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nagyon próbálom magam nyugtatni, de nem tudom. És a 3 hónapos babám is csak sír. Biztos érzi rajtam. Pedig előtte mosolygok, meg minden.
2011. dec. 14. 11:20
 6/9 TKI Ibolya ***** válasza:
Nyugi anyós nem ér ennyit és igyál sokat.
2011. dec. 14. 18:28
 7/9 anonim ***** válasza:
Ne görcsöl rá a dologra, anyósodat tojd le, az pedig nyugtasson meg. hogy még a legéhezőbb országokban is tudnak szoptatni az anyák, hiszen a természet úgy alkotta meg az embert, hogy elsődleges az utód táplálása. Magyarul ha a folyadékbevitel megvan, előbb fogsz Te éhezni mint a babád:)
2011. dec. 14. 22:14
 8/9 anonim ***** válasza:

Szedj magnéziumot, nekem az bevált! ;)

És tényleg nagyon vigyázz, én is így jártam.. 3 napot anyósoméknál töltöttünk, természetesen felhúztam magam, végig stresszeltem, utána nem volt tejem!

2011. dec. 15. 16:55
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ezek az anyósok szörnyűek. Próbálok nem ilyen lenni, ha majd oda kerül a sor. :D
2011. dec. 16. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!