Mennyi a normális amit egy 12 hetes béby eszik, mert van hogy 120 ml eszik de van hogy úgy nézem a 140 ml se elég neki, na most azt tudni kell hogy az én kisfiam ha 200 ml lenne a cicimben azt is megenné, nem tudja mi az hogy elég? Jucus
Figyelt kérdés
2011. dec. 14. 08:52
1/4 anonim válasza:
Az én kisfiam 13 hetes, és néha (gondolom amikor van annyi tejem) megeszi ő is a 200-at, sőt olyan is volt hogy 210-et. Mivel nem jön neki vissza, így gondolom nem baj.
2/4 anonim válasza:
Bár mennyi lehet normális. Amennyit szopik, annyi a normális.
NEm kell minden szopit mérni, főleg nem egy 3 hónaposnál.
Ha az összfejlődése jó, akkor nem kell egyáltalán méricskélni, hanem igény szerint szoptatni, és rendben lesz.
Egyébként ha eddig kizárólag szoptattad és rendben gyarapodott, akkor ezután is elég lesz neki.
3/4 anonim válasza:
bármennyi normális ha nő a súlya és jókedvű baba, akkor akármennyit eszik neki az a jó. Én első babámat mértem egy hónapi minden evés előtt és után jól bestresszeltem tőle, a most 11 hetes csak akkor mérem ha a védőnő kérdezi a súlyát. Kb átlagban 130 ml-t eszik, ezt is csak onnan tudom, hogy néha kap cumisüvegből anyatejet, és abból láttam.
4/4 anonim válasza:
3 hónapos körül van egy növekedési ugrás, ezekben a hetekben simán eszik többet a szokottnál, utána majd visszaáll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!