Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mennyi a normális amit egy 12...

Mennyi a normális amit egy 12 hetes béby eszik, mert van hogy 120 ml eszik de van hogy úgy nézem a 140 ml se elég neki, na most azt tudni kell hogy az én kisfiam ha 200 ml lenne a cicimben azt is megenné, nem tudja mi az hogy elég? Jucus

Figyelt kérdés
2011. dec. 14. 08:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam 13 hetes, és néha (gondolom amikor van annyi tejem) megeszi ő is a 200-at, sőt olyan is volt hogy 210-et. Mivel nem jön neki vissza, így gondolom nem baj.
2011. dec. 14. 09:18
 2/4 anonim ***** válasza:

Bár mennyi lehet normális. Amennyit szopik, annyi a normális.

NEm kell minden szopit mérni, főleg nem egy 3 hónaposnál.

Ha az összfejlődése jó, akkor nem kell egyáltalán méricskélni, hanem igény szerint szoptatni, és rendben lesz.

Egyébként ha eddig kizárólag szoptattad és rendben gyarapodott, akkor ezután is elég lesz neki.

2011. dec. 14. 09:29
 3/4 anonim ***** válasza:
bármennyi normális ha nő a súlya és jókedvű baba, akkor akármennyit eszik neki az a jó. Én első babámat mértem egy hónapi minden evés előtt és után jól bestresszeltem tőle, a most 11 hetes csak akkor mérem ha a védőnő kérdezi a súlyát. Kb átlagban 130 ml-t eszik, ezt is csak onnan tudom, hogy néha kap cumisüvegből anyatejet, és abból láttam.
2011. dec. 14. 13:53
 4/4 anonim ***** válasza:
3 hónapos körül van egy növekedési ugrás, ezekben a hetekben simán eszik többet a szokottnál, utána majd visszaáll.
2011. dec. 20. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!