Intim kérdés, szoptatás alatti szex?
Figyelt kérdés
szoptatás alatt, mikor szeretkezés közben a párotok nyalta, szívta a mellbimbótokat, az nálatok hogy működött? olyankor jön tej? egyenlőre még csak 9 hetes vagyok, de felmerült bennem ez a kérdés, ugyanis a párom nagyon cicis:) és nem tudom, ha szoptatni fogok akkor az hogy megy . Előre is köszönöm2011. dec. 11. 20:34
11/16 anonim válasza:
Én mindig lefejek szex elött, így nem jön semmi belőle! Terhességem alatt mindig felül voltam, ha szeretkeztünk, egészen 32 hetes korig, akkor már meg volt rövidülve a méhnyakam, egészen két héttel ezelöttig tartott a megtartóztatás! Most 7 hetes a kislányunk!
12/16 anonim válasza:
A férjem meglátta, hogy szoptatok, meg fejek, onnantól kezdve megszűnt neki a mell, mint erogén zóna. Őszintén szólva nekem is. Nem tudnám elképzelni, hogy egy felnőtt férfi szopogassa a tejjel telt melleim.
13/16 anonim válasza:
Nálunk az utolsó napokig a misszionárius póz volt a legkényelmesebb, de úgy, hogy Apa nem nehezedett rám.
A cicit illetően, nálunk a szülés után 8 hónapig nem volt szex, mert rá sem bírtam gondolni, úgyhogy az első hónapok tejömlős időszakát szexmentesen töltöttük. Amúgy Apa poénból próbált cicizni, azaz direkt kiszívni a tejet, de neki nem ment. :)
14/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
2011. dec. 14. 11:38
15/16 anonim válasza:
érdekes, nálunk férjem megszívta neki nem jött semmi, babócának meg folyt a tejcsi
16/16 xStefix válasza:
Ha csak 1-2x szív rá, akkor valószínűleg nem is fog megindulni a tej, hacsak nincs nagyon tele a mell vagy nem extrém érzékeny az oxitocin.
A baba ütemesen és spéci módon szívja a mellet, azért indul meg neki (gyorsabban, könnyebben, hamarabb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!