Urtica urensből milyen hígítást kell szedni tejszaporítás céljából?
Figyelt kérdés
2011. nov. 24. 20:53
1/7 anonim válasza:
Én nem hígítottam hanem bevetten a számba és el szopogattam Reggel 3-at és este is 3-at nekem bevált!
3/7 anonim válasza:
5 ch serkenti!!!
15 ch szinten tartja
30 ch apasztja
Én úgy szedtem, hogy első 3 nap 3x5 golyó, utána 2 nap 2x5, majd 1 nap 1x5. Utána pár nap szünet.
5/7 anonim válasza:
Te jó ég!
Én 30 ch-t szedtem a 8 hét alatt amíg (pótlással)sikerült szoptatnom!
Ha igaz amit a harmadik válaszoló írt akkor gyakorlatilag a gyógyszerész elapasztotta a tejem!
Bocs az offért de ez mélységesen felháborított!
6/7 anonim válasza:
Bocs az offért, az utolsó válaszolónak. IGEN! A GYÓGYSZERÉSZ SEGÍTETT ELAPASZTANI! Bocsánat, de röhej...
7/7 anonim válasza:
Az vagyok akinek elapasztották a tejét.Legalább kevésbé érzem magam szar anyának, amiért nem tudtam szoptatni, hiszen nem az én hibám volt, de ha ezt akkortájt megtudom, biztos ráborítom a nőre a pultot!Köszönöm a felvilágosítást, a következő babánál okosabb leszek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!