Hogy kell kiszámolni, hogy mennyit kell szopnia egy csecsemőnek?
Figyelt kérdés
Emlékszem,hogy van rá valami képlet, de hogy mi......
Azt hiszem a súlyát kell osztani valamennyivel.
2011. nov. 23. 19:51
1/4 anonim válasza:
az a képlet csak a tápszeres babákra vonatkozik, hogy csak szopis akkor nem az a mérvadó, azt mondják a hízást kell nézni és hogy kiegyensúlyozott legyen a baba, mert a tej este zsírosabb, nappal vizesebb így nem mérvadó :)
2/4 anonim válasza:
Kedves kérdező! Gondolom méred a babát mennyit szopizott.
A testsúlyát kilóban kell megszorozni 150-el, azt ezt kapott szám a napi mennyiség. Ezt még elosztod annyival ahányszor eszik, úgy megkapod azt a mennyiséget amit egy evésre "kell" ennie. De ez nem mérvadó, ne ebből indulj ki. Ez minden babánál változó, nem lehet általánosítani. De azért kíváncsiságból én is kiszámoltam. Az én babám mindig többet evett pár decivel, mint a kijött mennyiség. Na mondjuk látszik is rajta. :)
3/4 anonim válasza:
Sehogy, ezt nem lehet meghatározni. Annyit "kell" szopnia, amennyire éppen éhes. A lényeg, hogy rendesen hízzon.
4/4 xStefix válasza:
Szoptass igény szerint, akkor jó eséllyel lesz elég tejed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!