Kisfiam, két óránként, követeli a cicit, félreérthetetlen tátogással.2 hetes. Mit tehetek?
A gondom ott kezdődik,hogy nagyon hasfájós,és már félek minden etetés után.
Masszírozni szoktam a pociját,vagy biciklizünk,hogy könnyebb legyen neki.
A kérdésem az,hogy tudok ennél többet tenni?
Valóban csak a 3 hónapban fog ez elmúlni?
Tényleg ennyi idő kell hogy meg erősödjön az emésztőrendszere?
Köszönöm a válaszod.
Enni eszik,ahogy igényli,de nagyon elkeserít,ahogy szenved,és Én tehetetlen vagyok.
Infacol nálunk nem vált be sajnos.Csak bízni tudok benne,hogy ez hamar elmúlik.
Akkor marad a torna.
Szia! Mindenképp igény szerint szopizzon a pici, az a legjobb neki! A hasfájás - bár néhány elmaradott szemléletű orvos és védőnő ezt szokta mondani - nem ettől függ. Sajnos vannak hasfájós babák. Kitartás, el fog múlni. Nálunk sem volt igazi az infacol, de a tornáztatás sokat segített. Na meg anya ölelése. :-) Cicizés közben még a fájdalom se számít, tapasztalat!:-)
Szoptass igény szerint és tarts ki, egyre jobb lesz a dolog, végül elmúlik.
Esetleg érdeklődj a gyógyszertárban homeopátiás készítmények iránt. Mi hasfájásra ugyan nem használtunk ilyesmit, de fogzásra és egyéb dolgokra nagyon beváltak.
Még valami eszembe jutott: iszol esetleg tejserkentő teát? Sajnos nagyon sok babánál ez okozza a pocifájást. A picinek se adj teát (nem tudom, szoktál-e egyáltalán), csak megzavarod vele.
Együtt érzek veled! A mi kislányunk is nagyon hasfájós,most 11hetes.Közeledünk a 3.hónaphoz és remélem jobb lesz. Először kaja után fájt a pocója 20-30perccel,azon segített az infacol pár hétig,utána kaptunk papaverines oldatot napi 3 alkalommal adtam neki.(sokáig nem adtam mert nyugtatót tartalmaz)Most valamiért két óra múlva kezd el fájni a pocója, egyik ismerősöm jártas homeopátiában és Ő ajánlott három fajtát. Chamomilla Vulgaris 15CH, Colocynthis 9 vagy 15CH, Lycopodium 9CH. Nektek még van idő próbálgatni közöttük.A gyogyszertárban lehet kapni füzetet amiben le vannak írva az adagolások,vagy keressetek egy dokit aki ért hozzá,esetleg hívhatod ezt a számot:06-70-376-06-06
Ez egy homeopátiás orvosi szolgálat. A pocak maszírozását és a bringázást ne hagyjátok el,és próbáld sokat hasra fektetni,esetleg melegben tartani a pociját.
Nagyon aranyosak vagytok.
Igen iszok teát,nem sokat,de akkor abbahagyom.Csak félek nem lesz tejcim ha nem iszok.
Teát eszembe sincs adni a Manónak,bár már többen mondták,de kitartok a tejci mellett.
Ha én iszok édesköményt attól nem lehet ilyen gond ugye?
Mert ugyebár az is enyhítheti a fájdalmat.
Első baba,és már kétségbe vagyok esve,mert olyan rossz érzés,ha sírdogál a pocia miatt.
A szeretgetés megvan,nem hagyom hogy egyedül szenvedjen.
Köszönöm a biztatásokat.
A baba az anyatejet 1,5 óra alatt megemészti. Nekem is mondták a kórházban, hogy hasfájós, meg azért bukik, mert túletetem. És ott szigorúan 3 óránként 120 gr-ot szabadott csak adni neki. De ez hülyeség. 2 óránként nyugodtan megetetheted, attól nem lesz rosszabb a helyzet. A tejben van fájdalomcsillapító. Én azt olvastam, hogy a hasfájás nem is igazán a tejtől van, nem is tudják mitől. Persze azért vigyázni kell, hogy mit eszel, puffasztó dolgok kizárva.
Babamasszázs is jó a hasfájásra, keress rá a neten, vannak jó kis hasmaszírozós képek is fent.
Tejserkentő tea sem rossz mindegyik, engem csak a Laktoherbtől óvtak. De akkor próbáld ki az urtica urrens homeós bogyót, nekem nagyon sok tejem lett tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!