Baj ha nem fejek?

Figyelt kérdés
Kislányom pénteken lesz 3 hetes.3-4 óránként szopik 80 és 120 ml között egy mellből.Ezután már nem fejek.Ez nagy baj?Vagy fejnem kellene?
2011. nov. 14. 15:11
 1/5 anonim ***** válasza:

Mostanában "fejés mizéria" van... nem értem!

Miért lenne baj? Bár nagy előny,ha van tartaléknak a fagyón egy kis tej,ha megbetegednél..

Én soha nem fejtem,mindig csak a ciciből ettek,akkor amikor akartak-ha eleredt a tej,mert később éheztek meg,akkor azt felfogtam egy textilpelussal.

Jó babázást!! :-)

Üdv:3gyermekes

2011. nov. 14. 15:16
 2/5 anonim ***** válasza:

Akkor baj, ha nem fejsz, hogyha a babád nem szívja ki az összes tejet, mert begyullad a melled, nem jó dolog.

Ha nem fáj a cicid, nem csomós, akkor nem kell fejni.

Nekem állati sok volt, az első hónapokban csak szoptattam meg fejtem, a fagyasztó a tejjel volt tele, a drága lányom meg egy csepp fagyasztott tejet nem vett a szájába... Szóval csak azért, hogy majd jó lesz a főzelelékbe, stb, azért nem kell lefagyasztani.

2011. nov. 14. 15:20
 3/5 alaszka ***** válasza:
Nem kell fejni. Én csak akkor szoktam, amikor érzem hogy feszül, akkor is csak annyit, hogy ne fájjon. Tényleg fejős mizéria van, ezt én se értem...Ha nem lenne elég tejed, akkor kellene, de én akkor is inkább a babát tenném oda gyakrabban. 2. babámat szoptatom, de nincs is mellszívóm...
2011. nov. 14. 16:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia!Én csak akkor szoktam fejegetni ha érzek csomót a mellembe olyankor egy meleg fürdő és óvatosan masszirozgatom,nekem egy kissé visszataszitó ez a fejegetés mondjuk ha nagyon tele volnék felkeltem a picit és megetetem.1hónaposak vagyunk.
2011. nov. 15. 12:00
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én sem fejtem mostanáig, 5 hónapos a kislányom és soha nem gyulladt be, nem volt csomós a mellem. Most is csak azért kell fejnem, mert szopisztrájkol a menzeszem miatt :( viszont azt nem akarom, hogy elfogyjon a tej. Tápszert kap most, mert a kifejt tejet sem kéri, de mindegy, mert azt megissza pohárból a kétévesem :)

2011. nov. 16. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!