Baj ha nem fejek?

Mostanában "fejés mizéria" van... nem értem!
Miért lenne baj? Bár nagy előny,ha van tartaléknak a fagyón egy kis tej,ha megbetegednél..
Én soha nem fejtem,mindig csak a ciciből ettek,akkor amikor akartak-ha eleredt a tej,mert később éheztek meg,akkor azt felfogtam egy textilpelussal.
Jó babázást!! :-)
Üdv:3gyermekes

Akkor baj, ha nem fejsz, hogyha a babád nem szívja ki az összes tejet, mert begyullad a melled, nem jó dolog.
Ha nem fáj a cicid, nem csomós, akkor nem kell fejni.
Nekem állati sok volt, az első hónapokban csak szoptattam meg fejtem, a fagyasztó a tejjel volt tele, a drága lányom meg egy csepp fagyasztott tejet nem vett a szájába... Szóval csak azért, hogy majd jó lesz a főzelelékbe, stb, azért nem kell lefagyasztani.

Szia!
Én sem fejtem mostanáig, 5 hónapos a kislányom és soha nem gyulladt be, nem volt csomós a mellem. Most is csak azért kell fejnem, mert szopisztrájkol a menzeszem miatt :( viszont azt nem akarom, hogy elfogyjon a tej. Tápszert kap most, mert a kifejt tejet sem kéri, de mindegy, mert azt megissza pohárból a kétévesem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!