Miért nem jön mar meg, s mikor jön így ossze a kisteso?
Annyira vagyunk mar egy masodik babara,de fel eve nem jön ossze. A fiam meg egyszer szopizik egy nap,12hos. Meg sem jott meg szules ota..Hogy fog így összejönni?Olyan sokaknak sikerül szoptatas alatt,csomó ismerősömnek így jott ossze. Szeretnek kis korkulonbseget.
Koszi minden választ!
ne aggódj, már mindjárt beindul!
legalábbis nekem is épp akkor jött vissza a ciklusom, amikor már csak 1x szopizott, 1 éves volt és már kezdtem aggódni, hogy mi van. aztán egyből meg is fogant a kistesó.
ha még mindig hónapok telnének el, és nincs ciklus, akkor talán érdemes teljesen abbahagyni a szoptatást (addigra bőven elmúlt 1 éves).
Már rá vagy stresszelve,ami nem jó!!
Majd megjön,amikor ideje lesz! Ha nem védekeztetek eddig,akkor esély van rá,hogy a kövi baba születése után legyen csak legközelebb mensid! :-)
Ha mégsem,akkor lassan kezd kiváltani azt az 1 szopit is.
1 év az én szervezetemnek kevés volt- megfogant (2x volt így,a két nagy születésnapja előtt) majd 7 hetesen el is ment... ez sem jobb.
Sok sikert!!!! :-)
sziasztok!
Az teljesen egyénfüggő, hogy a szoptatás alatt, után ki mikor esik teherbe! Ez olyan, mint a szoptatás és a mensi kapcsolata, egyénenként eltérő!
Lehetséges variáció:
1. szoptatás alatt mensi nélkül baba
2. szoptatás alatt mensivel baba
3. szoptatás alatt se mensivel se anélkül nincs baba
4. szoptatás befejezése után egyből baba
5. szoptatás befejezése utána bizonyos idővel van baba
Ezt előre nem kehet tudni, hogy ki melyik kategóriába tartozik! sőt ugyanannál a nőnél is változhat a terhességek alatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!