Mit csináljak, hogy ne rágja, hanem szopja a cicim?
Nézd meg ezt a honlapot: www.lll.hu
Először is, hogy jó-e a technikátok, elég mélyen bekapja-e a cicid a baba (még a bimbóudvar se vagy csak alig látsszon ki). Másrészt ha rágni kezdi, nyugodt hangon, határozottan szólj rá, hogy "Nem" (nem kell magyarázni) és vedd el tőle a cicit, majd újra lehet próbálkozni. Próbáljatok ki többféle testhelyzetet, hogy ne mindig ugyanott rágja. Kend regeneráló krémmel (pl. Garmastan). Ha pedig semmi nem válik be, akkor meg lehet próbálni bimbóvédővel a szopit.
Tápszert - ha szeretnéd sokáig szoptatni - mindig csak állandó, kitartó próbálkozás után kínálj neki.
sajnos ez azt jelenti, hogy rossz technikával szopik. nálunk is így volt, 3 hós koráig tűrtem, akkor elmentem szoptatási tanácsadó segítségét kérni, 1 hónapba telt amíg átszoktattam, de sikerült. utána öröm lett a szoptatás.
most mennyi idős? merre laksz? ha van a közeledben szopi tanácsadó, akkor minél előbb kérd a segítségét.
(akár megpróbálhatom én is elmagyarázni, de ezt már privátban lenne célszerű)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!