Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 5hetes kislányom nem úgy...

5hetes kislányom nem úgy szopik ahogy kéne. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
kezdetén tíz percig szopik utána csak cumizik és játszik vele.utána rá pár perc és fel sír. Mindig adtúl tartok,hogy nem elég a tej pedig jön belőle.Mit tudnék tenni,hogy ne csinálja ezt és miért csinálja?
2009. máj. 7. 20:20
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én fiam is ezt csinálta,viszont abba az 5-10 percben úgy szopcsizott h meg fuldokolt szinte a tejcsitol.Én sem értettem h valakik 1 órát is el tudnak cicizni.Nállunk meg sip-supp tele lett a pocak,pedig azt el kell mondanom,h az első 5 napban meg csak a cicirol sem akart hallani,már mikor mellre raktuk orditott és nem kellett neki,most meg nem adná semmi penzért...

Amugy esetleg mérd meg a picurodat evés előtt,majd evés után es onnan már tudni fogod,h elég neki vagy sem,de ha cici után 10 percel nem sir valoszinüleg elég neki....és akkor csak élveyi h melletted van,és játszadozik kicsit elvégre nekik ez a dolguk.

Gratulalok!

5 hónapos kisfiú anyukája

2009. máj. 7. 21:17
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia! az én lánykám is ezt csinálta, de Ő azért, mert már nem kért többet,és feszítette a ocakot a büfi:)) De mire én erre rájöttem.....
2009. máj. 8. 05:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!