A kislányom 3 éves, még mindig szopik, hogyan szoktassam le a szopásról?
Valószínűleg ő már beszél és megérti amit mondanak neki.
Egy csaj írta itt a múltkor, hogy lekötötte a melleit egy fehér kendővel, és azt mondta a lányának, hogy "elvitte a cica a ciciket". :) Állítólag neki bevált.
Nem tudom, én csak 3 hónapig szoptattam, más tanácsot sajna nem tudok adni.
Igen,ezeket már mind megpróbáltam,sajna sikertelen...
az a baj,(nem úgy baj)hogy a korához képest igen okos,nagyon anyás,és a cici a minden.Köszönöm a hozzászólásokat.
(ezért kövezés fog járni ,érzem),ha cicit kér bekened ecettel. Legtöbb kisgyerek büdösnek tlaálja,és nem kell neki.
Másik megoldás,megmondod neki,hogy nagylány már ,a cici a kicsiknek valo. És nem adsz neki többet.
Közel sem olyan kegyetlen,mint amilyennek hangzik,maximum 3 napot adok neki és teljesen elfelejti..
Köszönöm,sok jó tippet adtatok.Meg is fogom próbálni,és szívből remélem,hogy valamelyik bejön.
Köszönöm mindenkinek.
Szia!
Semmi hiszti nem volt.Sőt!!Tegnap már 3. napja volt,ma már a 4.!Abszolút nem hisztizik,nem is emlegeti.És a legjobb,hogy este 8 és fél 9 között már alszik,és egész reggelig.Nem úgy mint eddig,hogy azért néha néha felkelt cicizni,hajnali 5,6 órakor pedig már kukorékolt.Nagyon örülünk.Ő is és mi is nyugisabbak vagyunk,és nyugodtabban is tudunk aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!