Miért nem jön a tej, ha fejem?
Figyelt kérdés
Kézi mellszívóval sem,és kézi fejésnél sem jön.A baba pedig jól lakik,tehát van tejem.Muszáj fejnem,hogy mindig legyen tejem? 1 hetes baba anyukája2009. máj. 7. 15:50
1/4 anonim válasza:
Ha van tejed ne fejjél, csak ha úgy érzed, hogy sok maradt a melledben kaja után. Az én cicimnek hozzá kellett szoknia a fejéshez, nekem sem jött semmi az elején.
2/4 anonim válasza:
14 hónapig szoptattam, 6 hónapig kizárólag csak anyatejet adtam és soha nem tudtam fejni, mert alig jött pár csepp max 30 ml és mindig fájt utánna
az a lényeg hogy a baba jóllakjon
3/4 anonim válasza:
Nem muszáj ha igény szerint szoptatod a babád. Ha mégis fejsz akkor meg kell várni legalább 1 tejadó reflexet ami 5-15perc között van általában(mindenkinek más)és amíg jön belőle addig fejni(1-3perc)de ez is változó. Minél többet fejsz annál több tejed lesz és ugyanez vonatkozik arra is ha igény szerintinél gyakrabban teszed mellre a babád.Főleg akkor mikor a fejlődési ugrásuk van.
Sok sikert!
4/4 anonim válasza:
Nem muszáj fejned. Nálam ugyanez a helyzet, a babámat már 3 hónapja szoptatom, de a mellszívóval jó ha 20 ml-t ki tudok facsarni. Valahogy nem indul be a tejleadó reflexem, csak akkor ha tényleg a baba szopizik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!